Johnny Depp ja Amber Heard Foto: Kuvatõmmis / YouTube
Inimesed
26. mai 2015, 12:04

Vaata videost, kuidas parodeerib juhtumit Russell Brand!

Austraalia ähvardab Deppi koerte smugeldamise pärast kuni 10-aastase vangistusega (3)

Oma koerad hukust päästnud Ameerika filmitäht Johnny Depp naasis USA-sse, et tähistada tütre 16-aastast sünnipäeva, kuid Austraalia ähvardab staari ennast karmide karistustega.

Johnny Depp (51) ja tema naine Amber Heard (29) maandusid esmaspäeval eralennukiga Los Angeleses, kirjutas Daily Mail. Nädal tagasi saatis "Kariibi mere piraatide" staar oma kaks nunnut Yorkshire terjerit Pistoli ja Boo kodumaale ning kutsad olevat oodanud pererahvast Los Angeleses.

Aprillis sõitis Depp eralennukiga Austraaliasse Brisbane'i, koerad kaasas, kuid jättis nad deklareerimata. Austraalia võimud ähvardasid esmalt koerad magama panna, aga nüüd ähvardavad staari koerte smugeldamise pärast 10-aastase vangistuse või maksimaalselt 340 000 dollari suuruse trahviga. Isegi Depi lennuki pilooti ähvardab kuni kaheaastane vanglakaristus.

Hiljuti aga astus Depp ühe väeti looma kaitseks välja. Filmi "Kariibi mere piraadid: surnud mehed lugusid ei vesta" võtteplatsi lähedalt leiti nahkhiir, kelle loomaarstid päästsid ja panid talle Depi mängitud mereröövli järgi nimeks Jacki Sparrow. Depp, kes olevat nahkhiirt vaatamas käinud ning olnud temast ülimalt huvitatud, nõustus maksma looma ravi ja hooldamise eest, kirjutas contactmusic.com.

Eile aga naasid Depp ja Heard USA-sse. Kõlakate järgi peaks mitte väga ammu abiellunud paaril olema praegu katseaeg – abielus valitsenud pinged.

Depi tütar suhtest Vanessa Paradisiga – kaunitar Lily-Rose – saab aga peatselt 16-aastaseks, mida isa tähistama saabus.

Vaata ka videost, mida kostis koomik Russell Brand Johnny Deppi koertesaaga peale ning kuidas ta parodeeris Austraalia võimude suhtumist!