Tele

Lea Dali Lion: et mul vähk oli, ei tulnud mulle tavaliselt meeldegi (48)

LISA KOMMENTAAR

KALLE27. mai 2015, 22:41
JUUSTE V5RVIMINE LOOB TINGIMUSED AJUKASVAJA TEKKIMISEKS, SEEP5RASTON NII PALJU ANEKDOOTE BLNDIINIDEST, KUNA NENDE KROONTSCHAKRA ON BLOKEERITUD LOL
Maamees26. mai 2015, 08:32
ütleb, et tavaliselt on selline sagedane kordamine abiks, kui on tarvis süvendada usku, et kõik see ongi tõsi ja et nii oli ja ongi. Osavalt segatakse tõde ja vale, tõelisus ja fantaasia, olnu ja mitteolnu. Lõpuks ei suuda enam keegi eristada, mis on mis. Ja esitataksegi fantaseeringut nii, nagu see kõik ongi lõplik tõde. Lea esituslaad ei ole lõplik. Mõtted on lõpetamata, hüplevad siia-sinna, esitus seepärast samuti raskestijälgitav, hajuv. Arvan, et eneseväljendusoskusest teemal "esoteeriline sisemaailm" jääb Leal palju puudu. Puuduvad ka piirid - sellistel juhtudel on väga tähtis mitte ülefantaseerida ja isegi puudutades neid piire tekib kuulajas-vaatajas ebakindel tunne. Lea selleteemaline harimatus ei luba tal neid piire tunnetada. Arvan, nagu paljud teisedki, et Lea ei ole päris õige teema valinud...või on tõepoolest ta mõistus ning mõttemaailm nihkes. Või on talle tehtud esoteerikaalane ajupesu, kuid see on poolikuks jäänud.
kas...25. mai 2015, 17:05
tal ikka oli vähk,jutt kaldub küll sinna kanti,et miski on siin täielikult jama.Inimene on peast haige.
Keegi võiks sinna haiglasse helistada ja uurida ,kas selline inimene eestist seal üldse oli.
Mina25. mai 2015, 16:58
Minul on ka vähk. Kui mul oleks raha ja oskusi, siis kirjutaksin mina ka raamatu. Kirjutaksin sellest, kuidas ühel sügisõhtul jõudis minuni teade, et mul on vähk. Ei, ma ei tundnud õnne, ma olin kurb ja mures ja eelkõige oma lapse ja mehe pärast. Mõtlesin ainult, et miks mina? Järgnes operatsioon, keemia ja kiiritus. Ma olin haige ja mul oli raske, ma ei olnud õnnelik. Nüüd on ravi läbi, käin kontrollis ja mu süda kogu aeg väriseb, mis nüüd võib olla. Ma ei tea, kuidas saab kindel olla, et vähk on möödas ja sada protsenti on kõik korras. Ma ei ole enam sama inimene, ma olen ravimitega 30 kg juurde võtnud ja mu närvid on korrast ära. Proovin olla normaalne inimene ja teised ehk ei aimagi, mis minu sees sünnib, aga ma kardan, kuigi praegu on kõik hästi. Mul on väga raske vaadata neid intervjuusid, et ,,terve ja ise tahtsin vähki jutte". Ma ei taha Lea kohta midagi halvasti öelda, aga ränk ravi mõjubki halvasti. Mina näiteks ei mäletanud selliseid asju, mis olid alles toimunud ja veel sellised imelikud asjad juhtusid minuga. Mulle ei meeldi, kui selline tõsine asi naeruks keeratakse. Tore, kui kõik on korras, aga mina keeldun uskumast, et keegi, kellel on kodus kolm põnni, ise endale vähi tellib.
arukas25. mai 2015, 16:34
Poleks uskunud et niipalju enesehävitajaid siin kommimas on. Te olete ju nõrgad ja saamatud jobud kes kasvajast tuhkagi ei tea ning ise esimese raskuse juures püksi teevad. Jälk rahvas.
25. mai 2015, 17:26
Ei ole mitte sugugi arukas tegelda esoteerikaga, pendeldada omale vaime välja ning mingi "kolmanda silma" nimel olla nõus raske haiguse- vähiga, mis talle mingi teispoolsuse lollitaja vaim "universumi külluse" nime all pakub.
See ongi enesehävituslik viis.
Jobud on need, kes jätavad oma arukuse kahe silma vahele ja otsivad sealt hoopis kolmandat silma...
arukas25. mai 2015, 21:25
esoteerika abistab rohkem kui reformierakonna ja nende valijate poolt hävitatud eesti tervishoiusüsteem. Äärmiselt rumal on halvustada seda mida oma mõistuseraasuke ei ole suuteline jagama. Tegelege parem reformierakonna ees koogutamisega see kukub paremini välja kui mõttetüü.
26. mai 2015, 08:00
Mis puutub siia reformierakond?
Kui rääkida nendest massiliselt suurenevast esoteerikahulludest, siis nad on äärmiselt pealetükkivad ning ebameeldivad kujud.
Midagi on kuskiltki loetud ja kohe ollakse maailmatargad, sensitiivid ja selgeltnägijad ja ravijad.
Ma juba selliste hullude pärast ei käi kuskilgi loengutel ega sellistes seltskondades, kus neid võib leida, sest on väga ebameeldiv kui mõni sulle täiesti võõras esoteerik hakkab kohe oma käsi sullle peale panema või oma sõnadega sulle haigusi külge pookima või veel hullem, mingeid imeterakesi agressiivselt müüma.
Kõik nad kohe "näevad" ja tunnetavad ja teavad ja üleüldse esitlevad ennast nagu oleks nad maapeale potsatanud inglid.
Esoteerika abistab? Nagu nägite Lea näite puhul, mitte ei abista, vaid poogib mingi haiguse külge, mille peale ollakse veel ka uhked.. Teadmised nähtamatust maailmast on olematud.
Tolakari.
Meenutaja25. mai 2015, 16:27
Selle malbe naisterahva kalli haigla jm välismaa ravid maksis kinni keegi teine; naisterahval pole vaja muretsed maksude ja laste kooliraha jm pärast. Aga peamaine - praegu on raamatut vaja promoda ja sellepärast on teda Päevalehes ja telekas ja Alkeemias ja nüüd ka siin.
tark 25. mai 2015, 21:32
väikese inimese väikesed mured, mitte kellelgi ei ole kadunud õigus oma elu eest võidelda ja seda enda või enda sõprade ressurse kasutades. Kasutage teie eesti haigekassa vahendeid ja tänage meie lapspoliitikuid selle eest kui haigekassa teid ravimast keeldub.
26. mai 2015, 08:04
Milles sa ennast "targana" soovid näidata?
Et nendel, kellel ei ole raha ennast välismaal ravida, on väikene inimene?
Ja seesama "suur inimene" teeb tehingu nähtamatu maailma tegelastega, et haigestuda vähki?
Eriline "tarkus"...
tark 25. mai 2015, 21:32
väikese inimese väikesed mured, mitte kellelgi ei ole kadunud õigus oma elu eest võidelda ja seda enda või enda sõprade ressurse kasutades. Kasutage teie eesti haigekassa vahendeid ja tänage meie lapspoliitikuid selle eest kui haigekassa teid ravimast keeldub.
kahjuks25. mai 2015, 13:21
paljud võitlevad vähiga ja see Liitmaa loba ei tee kellelegi head, see on psüühiliselt väärastunud inimese sonimine.
Kodanik25. mai 2015, 09:26
Mulle väga meeldib Lea positiivsus. Ikka räägitakse ja kirjutatatakse kui kole on vähk ja noored inimesed surevad. Seda ongi vaja, et inimesed usuksid, et on võimalik vähist ka terveks saada või vähemalt aastaid elule. Olen ise 8 aastat tagasi teinud vähioperatsiooni ja tean mis räägin.
elise25. mai 2015, 08:33
inimene räägib, mis siis ? kui Leal või kersnal sellest kergem või toovad enda teada sõnumi ka teistele, kes tahaksid sellest aru saada , siis miks ka mitte. iseasi, kuidas me oskame seda mõista või jääda neutraalseteks, et mitte hakata siunama ja iseenda lollusest veel teisele halba peale valada...surmaga silmitsi seista ongi hirmus, kui Lea saab niimoodi end vabana tunda ja väljendada, siis tema elab enda kogemusi-kõik ei peagi üht viisi mõtlema või tegutsema-kõik võitlevad haigustega. olge terved ! jõudu kõigile, kes mingi raskusega maadlevad, ärge nõtkuge, üritage enda ja lähedaste pärast.
25. mai 2015, 09:35
Millegipärast on need kõige suuremad teiste "õpetajad" ning mõtete vahendajad just need, kellel on olnud võimalus enda ravimisel toetuda priskele rahakotile ning teha seda lausa välismaal. Usun, et Lea ja Vahur räägiks hoopis teist juttu, kui neil ei oleks raha isegi rohtude ostuks. Ka sina räägiks sel puhul teist juttu ja oleksid oma "energiajuttudest" väga kaugel.
ys25. mai 2015, 08:23
See on juba üle igasuguse piiri läinud selle Lea Liitmaaga. Kus aga võimalus, seal Ta oma vähist jahvatab. Tehku oma muusikat ja elagu edasi. Pole Ta esimene ega viimane, kes vähist terveks sai. Aga hakkab tõesti tunduma, et inimesel keeras nupukese viltu. Või on kogu asi pluhv ja enesereklaami tegemiseks tehtud? Muusika muidu ei müü?
25. mai 2015, 08:42
Raamat muidu ei müü, vaja reklaami teha. Mainis ju, et kolmapäeval raamatu esitlus.
kurb25. mai 2015, 07:31
Ränk haigus on see, mis inimese psüühikat muserdab. Vaadake tähelepanelikult Lea silmi.
arvan25. mai 2015, 00:52
et põhja läind narkar mitte vähi haige
Uskuja24. mai 2015, 23:06
Kes ei mõista,see ei mõista.Mõnel on lihtsam hukka mõista.Ega mõistatust siis hukka ei mõisteta,kui sellest aru ei saada.Usun,et paljud mõistsid,millest Lea rääkis.
Kit24. mai 2015, 19:22
Tãnaseni olin Lea suhtes neutraalne ja olin rõõmus, et ta paranes oma haigusest, aga tänane saade oli minu jaoks liig ja pigem jättis mulje, et Lea on pigem vaimselt ja psüühiliselt haige.
24. mai 2015, 20:04
Meie meedia ju propageerib sellist haigust. Kui sellised "vaimsed" hakkavad paaniliselt kartma mingeid "negatiivseid" energiaid, mis tuleb neile isegi läbi telefonitoru, siis nad paratamatult haigestuvad.
Arhont24. mai 2015, 20:52
Ometi tekitavad nn negatiivse energiaga inimesed meie tervisele suurt kahju. Kui kollektiivis on mõni selline kuri silm, kelle karjääri ohustad, tuleb töökohta vahetada.
24. mai 2015, 21:18
Pane fooliumimüts pähe.
24. mai 2015, 21:18
Pane fooliumimüts pähe.
Paraku24. mai 2015, 18:34
Vähk ei ole kellelegi saadetud ōppetunniks,,,
See on raskesti ravitav haigus, mis sageli viib lähedased meie hulgast, vaevalt siis tahame leppida, et see oli lahkunule ōpetus..........
Pole seesuguste seisukohtadega nōus
tõest,nii ongi24. mai 2015, 17:23
Pendeldaja usku hakkavad ka ise pendeldama ja panevad ka kõiki teisi kaasa pendeldama, juhul kui luba antakse.Mänguasi Jonnipunn pandi ka pendeldama ,ta pendeldas senikaua ,kui ta seisma käi.
Kõike ei maksa uskuda,mida tahetakse uskumapanna.
24. mai 2015, 23:04
tal24. mai 2015, 17:08
pole ju millestki rääkida, aga kui ikka võimalus antakse pühapäeva hommikul teleekraanil olla, millest siis muust kui vähist ning Anu ohib ja ohkab samas..
ohkaja24. mai 2015, 18:00
Sa ei kujuta ettegi, kui paljud kodudes edasi ohkavad...
Soovitus.24. mai 2015, 22:31
Anu ikka mõelgu,m is teemadel pühapäeva hommikul teles rääkida?Lootsin sellest saatest palju rohkem.Tänane Lea jutt oli ikka nii mööda, et paha oli kuulata.
juss24. mai 2015, 16:54
su laulud on nii ole laula ikka
juljus24. mai 2015, 16:51
See ei ole Lea. Keegi on hõivanud tema keha, siis kui tal vähk oli. Olen selliseid asju juba näinud. See on umbes sama nagu kaupluse juhataja välja vahetamine - kauplus ja kaup on samad aga uue juhataja suhtumine neisse on teine, seega tekivad muutused "kaupluses" ja "kaubavalikus". Ma ei tea, kas sellist nähtust saab defineerida kui psüühilist haigust aga endist inimest enam ei ole.
yhetk24. mai 2015, 17:29
Seda nimetatakse kas kahestumiseks või võõrandumiseks iseendast. Mõlemad ps.häired.
Kait24. mai 2015, 16:38
Mida aeg edasi, seda vähem ma Lea Liitmaa juttu usun. Ehk tal oligi kasvaja aga ei usu, et pahaloomuline, pigem healoomuline ning ebastabiilne naisterahvas otsustas seda oma huvides ja nö reklaami saamiseks ära kasutada, võimendades asja viimase vindini. Lugedes tema intervjuusid, märkate, et Lea räägib vastuolulist juttu, tihti on see lausa segase inimese sonimine või ullikese luulu. Inglikesed võiksid Leale öelda, et pole mõtet endale haigusi välja mõelda ja külge pookida, see võib kord tõeks osutuda. Mina usun, et Lea Liitmaa valetab või vähemalt valetab suures osas antud looga seoses.
Tundlikel inimestel24. mai 2015, 20:56
...võib olla nii küll!
24. mai 2015, 22:19
Miks kommentaar kustutati? See jutt tema "tundlikes rindadest" onju ta enda raamatus kirjas ning isegi Alkeemiaa avaldas selle koha:
"Seega toitub minu üks rind ühe inimese kaudu saabuvast energiast, teine rind aga teise inimese kaudu saabuvast energiast. Ja mitte kordagi pole see teistmoodi olnud."
o.k.24. mai 2015, 16:25
on jah pikalt juba heietatud!!!!
tt24. mai 2015, 16:06
Kole haigus, aga no kaua võib?
tundub24. mai 2015, 16:00
et Leal on kergem, kui saab rääkida, sama Kersnal.Mõni peab saama hingelt ära rääkida,laiali laotada.Kas seda peab kohe meedias tegama, on küsitav.
24. mai 2015, 18:11
Oleneb kuidas rääkida ja mida rääkida.
"Mida raskem on inimesel, seda õnnelikumana ta ennast tunneb," ütleb Lea Dalin Lion TV hommikusaates.
Kas see peaks tähendama seda, et kõik vähihaiged peaksid ennast tundma hoopis õnnelikena, kuna neil on see haigus?
Nii nagu Lea, kes väidab et ilma sellise haiguseta oleks tal lihtsalt igav siin elus.
Jälle24. mai 2015, 15:48
Soovitan Lea Liitmal või Lea Dali Leonil pöörduda eksperdi poole enda probleemidega, mitte õhtulehte. Kaua räägib enda vähist. Ise ei soovi seda kogemust maha matta juba?
24. mai 2015, 16:16
Mida rohkem räägib, seda rohkem on see tal mälus on ja seda rohkem ta ise sellele energiat annab. Kuid nagu siia pandud lingist selgub, sellest vabanemisest võib rääkida alles 6 aasta möödudes. Vigala Sassil tuli ka vähk tagasi, olgugi et ta suure väega inimene.
Mnjah...24. mai 2015, 15:37
Kui lühike on inimese mälu... Alles veidi rohkem kui aasta tagasi halas ta siin kui raske see tegelikult kõik oli. Aga noh, mis siin ikka oodata inimesest, keda "üllatab" lapse tulemine mehega, kellest juba lahku mindi, kuid kellega sõbralikult koos elati....
http://www.ohtuleht.ee/574468/lea-liitmaa-soovisin-vaimselt-areneda-ja-pidin-selleks-silmitsi-seisma...
24. mai 2015, 15:35
Kui kaua me seda veel kuulma ja lugema peame, et ühel inimesel vähk oli?
24. mai 2015, 15:34
Lõpetage juba see promomine. Alles oli Vahur Kersna oma häältega peas, nüüd Lea Liitmaa oma "ingliga", kes talle vähki pakkus.
Lea võiks mõelda selle üle, miks Veeliks teda enam aitama ei kippunud iga tema sabas jooksva "kollaste silmadega" elukate peale. Sest ta sai aru et Lea on sõltuvusse sattunud oma "energiatest", kes iga liigutuse pärast pendlilt abi otsib ning oma peakest ei kasuta.
Kui sellist esoteerikahullust koguaeg edasi promotakse, siis hakkavad varsti kõik sellises pluss-miinus 40 aastates naised/mehed kartma igasuguseid "negatiivseid energiaid" ja telefone mitte vastu võtma, isegi mitte oma lähedastelt.
Et kes teab, äkki nakatavad teda veel ka vähki ja see vähk on just nimelt lausa eriline vähk, kes sööb just siis oma lõuatäit, kui see või too tuttav talle helistab.
Selline hullus on omane neile, kellel on seda jõukust ja aega nii ülearu, et tähelepanu koondubki igasugusele esoteerikale ja sealt edasi imeterakestele, mis neid imekombel terveks ja saledaks teeb.
Tegelikult aga kui häda käes, maandutakse eliidile kuuluvasse väljamaa kliinikusse, et oma haiguse keskel ka näha ja kuulata, kuidas araabia printsessid ja vene eliit seal oma haigusi välja ravisid ja neid uuesti omale külge pookisid.