Video: Marge Sillaots
Üritused
24. mai 2015, 04:50

ÕHTULEHE VIDEO | Elina ja Stig seitsmendast kohast: see on väga hea! (79)

"Selles konkurentsis on seitsmes koht väga hea!" kinnitasid Elina ja Stig vahetult pärast Eurovisioni finaali lõppu, kui taskusse oli pandud 7. koht. 

Esimeses poolfinaalis astus Eesti lavale seitsmendana, nende edasipääs finaali hõigati välja seitsmendana ning finaalis saavutati seitsmes koht. Kas 7 on kuidagi meie lauljate õnnenumber? "Mina ei usu õnnenumbritesse, aga ju siis," ütles Elina.

Mõned televaatajad kommenteerisid, et Elina ja Stigi finaaliesitus oli nõrgem, kui poolfinaalis ja lauljad tundusid väsinud. "Mina ei ole ausalt ennast ühelgi esinemisel nii kindlalt tundnud kui täna, öelgu teised, mida tahavad!" ütles Elina.

Vaid mõni riik jättis Eesti punktidest ilma ja selle üle on Elinal-Stigil väga hea meel. "See, et seitsmes on meie koht, selgus suhteliselt varakult. Üritasime kaasa elada sellele, et me suudaksime oma kohta hoida."

Teada on, et intervjuusid on meie eurolaulikud kahe Viinis oldud nädala jooksul jaganud üle saja, kuid vähemalt Elina veel tähelepanust väsinud ei ole. "Eks see homme lõppeb ära ja siis on silmad vees, et ülehomme ei räägi sinust keegi," muigas Stig. "Siis tulevad uued liiklushuligaanid peale ja me peame hakkama ise lollusi tegema."