Inimesed

Liina Tõnissoni hääl on kõlav ja maksab (7)

LISA KOMMENTAAR

mul on hoopis toredam 24. mai 2015, 19:11
mulje proua Tõnissonist.
Kui tulin linna tööle ,oli mu esimeseks töökohaks Pelgulinna haigla .Mitte sünnitusmaja,vaid haigla ja just seal kohtusin proua Tõnissoniga .Ta oli tulnud tervist kontrollima ning minu kui hooldaja ülesanne oli hoolitseda ,et patsiendil oleks palatis kõik tip-top.Ka söök olemas,kui vaja.
Ühel päeval ,kui tuli lõunasöögi aeg ,astusin palatisse ja küsisin,"kas soovite ,ma toon toidu palatisse?"Proua tänas sõbralikult ja vastas,et tuleb ise koos teistega laua äärde sööma,sest"ma olen täpselt samasugune inimene nagu kõik teised ja mind pole vaja eraldi teenindada."
See oli väga tore vastus,sest mulle meeldis ,et kuigi ta on kõrgel positsioonil inimene,ei tõsta end esile ja käitub nagu kõik teisedki,peab ka teistest lugu.
vello24. mai 2015, 13:40
75 aasta , insuldi üle elanud nõukogu liige? Huvitav, mis nõu see liige anda suudab. Jääb mulje, et rohked nõukogud on loodud väätite broilerite ja oma aja äraelanud poliitikute pansionid. Kas riigikoguja pension on siis tõesti nii nadi, et peab haiget inimest sedasi solgutama?
...23. mai 2015, 21:39
Kas see oli see, kes jäälõhkujad maha müüs, et vajadusel saab laenata? Või oli keegi teine .
Kohe naera seda naiste nalja, nii et vesi tuleb silmast välja.
Liina Tõnisson, vasta.23. mai 2015, 17:28
Kas sa veel jood ja sõidad purjus peaga ringi? Korra sa joodikuna sõitsid politsei eest ära kuid ikkagi püüti kinni. Vasta!
lihtne inimene23. mai 2015, 11:46
Olen Liina Tõnissoniga mitu korda kohtunud. Tema hääl on äärmiselt ebameeldiv, vastikult kile. Inimesena on ta lihtsalt vastik ja ülbe
mall23. mai 2015, 14:48
Ei ole kunagi isiklikult Liina Tõnissoniga kohtunud, kuid hindan tema tarkust. Muide, kes on täna Riigikogus need naised, keda saab võrrelda Liina Tõnissoni, Siiri Oviiri, Valve Kirsipuu, Marju Lauristiniga, kes jõudsid õppida ja lapsed üles kasvatada. Hindan neid naisi väga!
Ja23. mai 2015, 20:39
väga kahju on, et selliseid ülalloetletud TARKU naisi riigikogus enam pole!
Kaunis masendav seis meil riigi juhtijate hulgas.