Inimesed

Järjekordne tõend: maailm võib olla hiiglaslik hologramm! (8)

LISA KOMMENTAAR

Üks kolmas tüüp24. mai 2015, 18:24
Ma põhimõtteliselt olen sinu teooriaga nõus "üks teine tüüp" v.a. pisike faktiviga, millest sa oma üleeelmises kommentaaris kirjutasid ! Ajasid põhja ning lõunapooluse omavahel segi...
Natsi saksamaa püüdis sukelduda jää alla antarktikast mitte arktikast :)
joogigramm24. mai 2015, 08:26
Tegelikult vesipilt. Nagu kleepekas.
jaa23. mai 2015, 21:10
nii et maakera on ikkagi lapik nagu pannkook
Kah tüüp23. mai 2015, 10:28
Kolmemõõtmelise ruumi kahemõõtmelist prjektsiooni käsitletakse kujutavas geomeetrias. Maakera sees pidi ka teine maakera olema. Natukene suurem kui maakera ise. Pealegi baranka ja kohvitass on olemuselt samasugused, vahe on ainult pinna kujundusvormis. Kui tahate öelda et pole vaja unistada lendamisest ..., siis roomakse edasi.
Üks teine Tüüp23. mai 2015, 11:13
Jep. Teooriaid on palju ja mingisugusesse teooriasse liialt kiindudes võib end leida tupikus. Kuid see teooria, et maakera sees on ka teine maailm ja päikene - on huvitav, eriti käesolevate sündmuste valguses.
Nimelt väidetavasti on arktikas hetkel maailma suurimad (kasutamata) gaasi ja nafta maardlad, mida noolivad nii USA, Venemaa, Norra, Kanada kui ka Taani. Spekuleeritakse, et kes iganes selle üle võimu saab - kontrollib maailma majandust järgneva 100 aasta jooksul. Olgu nende spekulatsioonidega kuidas on, kuid väidetavalt on arktikas ka ligipääsetav avaus maa-sisse minekuks allveelaevaga (teooriate järgi ja väidetavalt ka Natsi Saksamaa merekaartide ja ka mõnede "uskumatute" tõendite põhjal)
Hologrammi teooria on huvitav, sest kõik meelte kaudu tunnetatav on energia teatud sagedusel.
Üks hea raamat, mida soovitaks neile (kelles on huvi tärgand ja kes pole veel lugenud, mis on kirjutatud lihtsamas keeles) : Robert Anton Wilson - Cosmic Trigger
Häid raamatuid on veel ja veel ning iga inimese jaoks on erinev see "päästik" mis ajendab edasi uurima, kuid kes arvavad, et Telegram ja mõned teised spirituaalsed väljaanded on puhas jamps, võrreldes Briti teadlaste publikatsioonidega, siis soovitatud raamat on ülesehitatud just teaduslikust vaatepunktist.
UPS23. mai 2015, 09:44
Ulmekirjanikud on alati oma 50-100 aastat osanud ette näha kõik neid esialgu kummalistena näivaid asju ja teaduslike saavutusi.
Tüüp.23. mai 2015, 09:40
Kas saab veel midagi keerulisemat välja mõelda, mis tooks ka raha sisse? No kas on seda jura tavainimesel vaja teada seda ei saa süüa ega kätte võtta?
Üks teine Tüüp23. mai 2015, 10:14
Kui sa saad aru, kuidas maailm töötab ja kuidas SINA töötad, siis on võimalik seda ka efektiivselt muuta. Mida ei teata, seda pole võimalik muuta. Ei ole vahet inimestel, kes on kristlased, moslemid, kes usuvad demokraatiasse, kapitalismi ... need kõik inimesed on leidnud endajaoks süsteemi, millele nad on "alistunud" ja mille käigus on loobutud oma mõtlemisest ja autonoomsusest - isiklikul tasandil. See millesse sa usud - see orjastab sind.
Minu isiklik nõuanne on: Hoia meel vaba ja analüüsi kõike ja ära haagi end millegi külge ... sest "teadus" / meie teadmine muutub igal ajahetkel ja meie koos sellega.