Foto: ERR/Heidi Maasikmets
Inimesed
21. mai 2015, 07:00

20 AASTAT PIPIT MÄNGINUD KATRIN KARISMA: "See aeg möödus kui silmapilk!" (2)

"Seoses Pipi mängimisega meenub mul alati, kuidas üks väike poiss tuli pärast etendust lava taha minu toa ukse juurde. Ma küsisin, mis ta tahab, poiss vaikis. Kutsusin ta sisse, tema ikka vaikis. Kuni lõpuks ütles mulle: "Tule mulle naiseks!"" jutustab laulja ja näitleja Katrin Karisma, kes mängis Estonia laval Pipit 20 aastat. 

"Ehmatasin ära ja küsisin, kas sinu vanemad teavad asjast. Poisi sõnul olid vanemad nõus ja ta pakkus välja, et me hakkame elama tema toas, ronime kapi otsa ja hakkame sealt alla hüppama," muljetab näitleja. "Praegu on ta juba suur mees ja me oleme seda ikka meenutanud ja naernud. Mis tema nimi on, ma avaldada ei tahaks."

Mida Katrin Karisma Pipi-ajast veel mäletab? "Ma mängisin Pipit kakskümmend aastat, peaaegu iga pühapäev, etendus algas kell 12. Teate, ühelt poolt on see pikk aeg, kuid teisest küljest möödus see kiiresti nagu silmapilk!" tunnistab Karisma. "Pipiga on seotud kõik see, mis tuleb südamest, läheb südamesse. Kui Pipi elaks praeguses ühiskonnas, siis ma sooviks talle seda, et tema hingesoojus ja hoolivus ei kaoks."