Sofia VergaraFoto: Reuters / Scanpix
Inimesed
19. mai 2015, 07:00

SOFIA VERGARA EMBRÜOTÜLIST: Nick kasutab mu karjääri ära! (2)

"Moodsa perekonna" täht Sofia Vergara on šokeeritud, et tema endine peigmees Nick Loeb nõuab endale õigust nende külmutatud embrüotele. "Miks lubab ajakirjandus ühel inimesel igasuguseid asju välja mõelda ja kuulsust koguda?" noomib näitlejanna New York Timesi, kes võimaldas Loebil ajalehe veergudel teda rünnata.

Colombia päritolu superstaar Sofia Vergara (42) ja tema ärimehest kihlatu Nick Loeb (39) lasid katseklaasiviljastuse teel luua kaks embrüot 2013. aastal, kui nad olid veel paar. Naisel on noorpõlveabielust 22aastane poeg Manolo. Kuid järgmise aasta mais jooksis heitlik suhe karile. Sofial on nüüdseks uus peigmees, näitleja Joe Manganiello, kellega ta kavatseb varsti pulmad pidada. Ent ühtäkki on tema endine elukaaslane hakanud nõudma õigust embrüod endale saada ja surrogaat-ema abil ilmale aidata.

Loeb väitis New York Timesi arvamusartiklis, et tahab kristlasena kaitsta kaht juba loodud elu. Ta küll ei väitnud, et Sofia eesmärk on embrüod hävitada, kuid kinnitas, et tema tahab elualgeid iga hinna eest kaitsta. Selleks alustas ta juba mullu augustis kohtulahingut. Kriitikud on märkinud, et kui Loeb on nii kirglik katoliiklane, nagu ta väidab, poleks ta üldse tohtinud katseklaasiviljastamisega nõustudagi.

42aastane Sofia väitis neljapäevahommikuses telesaates "Good Morning America", et juriidilisest vaatepunktist on Loebi taotlus absurdne. Nad sõlmisid omal ajal lepingu, et embrüote ilmale toomisega peavad mõlemad nõus olema.

Vergara kritiseeris ajakirjandust, et see kahe inimese eravaidluse suure kella külge pani. "Olen 20 aastat väga kõvasti tööd teinud, et praegusesse punkti jõuda. Reklaamin kõiki oma filme, kogu oma tööd, kuid mulle ei meeldi oma eraelu reklaamida. Ja ma ei taha, et see inimene [Nick Loeb] mu karjääri veelgi rohkem ära kasutaks ning üritaks end reklaamida ja ajakirjanduses kõlapinda saada."

Sofia ei mõista, miks lubab ajakirjandus Loebil teda avalikult alandada. "Ja jätta muljet, et midagi on toimumas, kui tegelikult ei toimu mitte midagi".

Loeb esines samal ajal hommikusaates "Today". Ta kinnitas, et ei nõuaks Sofialt laste kasvatamiseks sentigi. "Tahan, et need lapsed saaksid võimalikult hea elu. Ma ei taha midagi muud, kui nendele lastele elu anda."

Loeb kinnitas, et ei kanna Sofia vastu mingit vimma. "Ta on võrratu naine!"

Loeb süüdistab Vergarat vägivallas

"Moodsa perekonna" täht Sofia Vergara ei pea kohtuvõitlust üksnes oma munarakkude pärast. Tema endine peigmees Nick Loeb, kes tahab nende ühised külmutatud katseklaasiembrüod surrogaatema abiga ilmale tuua, süüdistab Sofiat kohtupabereis tagatipuks vägivallatsemises. Loeb väidab, et neli aastat kestnud romaani ajal sõimas näitlejanna teda korduvalt mõttetuks luuseriks. Neli korda läks Sofia Nickile lausa kallale – peksis näkku, virutas jalaga ja viskas telefoniga! Vergarat tundev RadarOnline’i allikas möönab, et armupaar tülitses tihti, ent väited Sofia vägivaldsusest olevat lausvale.