ARMUNUD: Telereporter ja uudistetoimetaja Sven Soiver palus oma kallima Jekaterina kätt ning sai vastuseks jah-sõna. Millal on pulmi oodata, pole paar veel paika pannud.Foto: Teet Malsroos
Inimesed
19. mai 2015, 07:00

PULMAD TULEKUL: telemees Sven Soiver on kihlunud! (28)

TV3 uudistetoimetaja Sven Soiver (38) kihlus oma kallima Jekaterina Sokolovaga (25).

"Mul ei ole sõnu, et väljendada, kui palju ma seda hindan ja kui õnnelik ma olen, et minul ja Katjal on ühised soovid ning sarnane ellusuhtumine nii suurtes kui väikestes asjades," jagas Sven oma õnne ning lisas, et tal on hea meel, et Katja tema ettepaneku vastu võttis.

"Pulmakuupäeva kindlaks määranud ei ole, samm väljendab pühendumist ühistele unistustele ja üksteisele," selgitas Soiver.

Paar andis oma kihlumisest märku suhtlusvõrgustikus Facebook 17. mail.

Sven rääkis mullu Õhtulehele antud intervjuus, et tema ja Jekaterina suhe algas 2013. aastal, ehkki nad tegid selle avalikuks alles mullu juulis. Sveni kihlatu on õppinud ärijuhtimist ning teenib elatist võistlushobuste dresseerijana.

Uudistetoimetaja eelmine elukaaslane oli temast 12 aastat noorem Kristine Asu, kellega ta tutvus, kui meediahuviline neiu TV3s töövarjuks käis. Kui Sveni käest küsiti, kas endast tosin aastat noorema naisega on ikka huvitav, siis vastas ta, et tema jaoks on oluline, et partner oleks temaga intellektuaalselt võrdne ja noor naine peab järelikult olema oma east natuke küpsem, et teda köita.

Sven on olnud abielus Viola Rea-Soiveriga, kellega tal on poeg ja tütar.