ÜLE­VOOLAV ÕNN: Paris Jackson ja tema uus kallim Chet avaldavad sotsiaalmeedias idüllilisi selfisid. Foto: Vida Press
Inimesed
19. mai 2015, 07:00

Kas 17aastane Paris Jackson valmistub tõesti pulmadeks? (2)

17aastase Paris Jacksoni sõrmes välgub sõrmus, millest pole võimalik mööda vaadata. Kas kadunud popikuninga Michael Jacksoni tütar tüürib oma jalgpallurist kallimaga altari poole?

Michael Jacksoni ainus tütar Paris jäi fotoobjektiivi ette eelmisel reedel, vasaku käe keskmises sõrmes efektne sõrmus. Kivi polnud küll nii suur nagu teiste kuulsate kaunitaride kihlasõrmustel, kuid tuleb meeles pidada, et Parise kallim, noortemeeskonna Real So Cal jalgpallur Chet Castellaw on alles 18aastane.

Kui noored tõesti abielluda kavatsevad, on neil vähemalt Parise lauljast onu Jermaine Jacksoni õnnistus olemas, kirjutab Daily Mail. "Teate, armastust ei või iial teada," ütles Jermaine veebiküljele TMZ.com, kes temalt Parise ja Cheti võimaliku kihluse kohta aru päris.

Vennatütre abieluplaaniga polnud Jermaine küll kursis, kuid kinnitas, et kiidaks selle heaks.

Noored kinnitasid oma armusuhet alles aprillis. Selleks ajaks oli neid mõned nädalad koos nähtud. Paris oli suhtesse viskunud kohe pärast seda, kui ta naasis kliinikust, kus oli kõmuajakirjanduse väitel kokku poolteist aastat depressiooni ravinud. Emata üles kasvanud ja ülitundlikus eas, 12aastasena isast ilma jäänud tüdruk üritas endalt kaks aastat tagasi elu võtta. The Suni intervjueeritud lähikondlase sõnul olid Parist ajanud meeleheitele lein ja pereprobleemid, aga ka kohtuistung Michael Jacksoni ihuarsti üle, kuhu teda oli tunnistajaks kutsutud.

Ehk oleks siiski mõistlikum, kui Paris ja Chet selle tähtsa sammuga ei rabistaks? Samamoodi kihlus pärast Whitney Houstoni õnnetut uppumist kibekähku tema tütar Bobbi Kristina oma mitteametlike kasuvenna Nick Gordoniga. Tänavu jaanuari lõpus leiti Bobbi Kristina vannist elutuna, nagu tema lauljast emagi. Ilmselt uimasteid pruukinud 22aastane neiu sai pöördumatu ajukahjustuse.