Foto: Kuvatõmmis
Tele
18. mai 2015, 12:51

Modellisaade teeb pubekate kismaga lõpu (2)

Intrigeeriv võistlussaade "Eesti tippmodell" pakub oma neljandal hooajal üllatusi ja uuendusi. Seekord oodatakse saatesse 18-28aastaseid naisi ja mehi. 
 

Me teeme seda taas! Aga uutmoodi ;)vanus 18-28ankeedi saab täita aadressil: kanal2.ee/tippmodell

Posted by Oliver Muraveiski on 18. mai 2015. a.

Algaval suvel hakatakse väntama juba "Eesti tippmodelli" neljanda hooaja saateid. "Kolm hooaega on piisavalt pikk aeg, et formaat jõuaks natuke väsida. Seepärast ootavad ees väiksemad ja suuremad värskendused," avaldab peatoimetaja Katrin Pauts. Režissöör Oliver Muraveiski lisab: "Varasemast pöörasemad ülesanded panevad võistlejad proovile nii vaimselt kui ka füüsiliselt. Reeglid modellimajas ja väljaspool saavad olema karmimad."

Konkreetselt veel muutustest rääkida ei saavat, kuna saade on alles eelproduktsioonis. "Üllatusi on kohtunikepaneelis ja ka väljahääletus saab olema teistmoodi. Seekord kutsume saatesse vaid täisealisi võistlejaid. Selle muudatuse üks põhjus on soov panna modelle proovile riskantsemates ja keerukamates ülesannetes. Küllap on väljakujunenud inimest ka huvitavam kuulata ja ta pakub fotograafidelegi rohkem pinget. Kõik 18-28aastased naised ja mehed, kes on huvitatud modellitööst ja telekogemusest, on oodatud endast märku andma," kutsub saatetiim üles. "Eriti oodatud on kireva elusaatusega värvikad tegelased, kes suudaks rikastada nii meie saadet kui ka televaataja maailmapilti."

Ankeeti saab täita aadressil kanal2.ee/tippmodell, lisainfot küsida saate Facebooki-lehel.