Kristel Aaslaid Foto: Laura Oks
Inimesed
16. mai 2015, 08:00

Kristel Aaslaid: mina küll Kroonika aasta meelelahutaja tiitlit ei võida! (23)

"Mul on suur, suur au, et ma olen nomineeritud aasta meelelahutaja auhinnale. Aga ma olen natuke vihane ka – mida mina seal teen, kui samas kategoorias võistlevad Kristjan Jõekalda ja Mart Müürisepp – oma ala parimad tegijad," mõtiskleb seriaalinäitleja, raadio-hääl ja laulja Kristel Aaslaid (25) oma kandidatuurist Kroonika meelelahutusauhindade kõige magusamas kategoorias.

"Kristjan Jõekalda on minu arvates Eesti üks parimaid saatejuhte ja sellega on kõik öeldud," selgitab Kristel, kes kandideerib Kroonika meelelahutusauhindade jagamisel lausa kolmes kategoorias – aasta meelelahutaja, aasta naisraadiohääl ja parim teleseriaali näitleja.

"Mart Müürisepp on jälle tohutult andekas ja loomulik meelelahutaja, keda ma saan ka oma heaks sõbraks nimetada. Kui ma läksin saatesse "Su nägu kõlab tuttavalt", ütles mulle Rolf Roosalu, et kui Mart on ka selles saates, siis saavad teist seal ülihead sõbrad. Ja ta ei pannud puusse, just nii see läkski ja meil on väga soe läbisaamine," kiidab Kristel semu Marti nii näitleja kui inimesena.

Kes siis võidab prestiižikaima meelelahutaja tiitli? "Ei julge öelda. Mina see kindlasti ei ole, küllap läheb rebimiseks ikka poiste vahel," jääb kiiresti publiku südamed võitnud Kristel tagasihoidlikuks.

Varem on aasta meelelahutaja tiitli võitnud vaid üks naisterahvas – näitleja Evelin Võigemast. Eelmisel aastal pani selle kategooria kinni rokkar Tanel Padar.

Oma lemmiku poolt saab hääletada Kroonika koduleheküljel 26. maini ning võitjad kuulutatakse välja 1. juunil suursugusel galal Estonia ooperisaalis.