Karmen PedaruFoto: Splash News/Vida Press
Saund
15. mai 2015, 12:56

TÄNA | Karmen Pedaru tähistab sünnipäeva klubis Privé

10. mail 25aastaseks saanud edukaim eestlasest supermodell Karmen Pedaru tähistab täna uue ürituse "Future House" raames oma sünnipäeva klubis Privé. Muusikat valivad Kristjan Hirmo ja Kert Klaus. Lisaks avatakse Varblase terrass. 

"Viimased kaheksa aastat olen ma oma sünnipäeval alati tööd teinud, laval olnud. Nüüd ma otsustasin, et tulen Eestisse, kutsun kokku kõik oma sõbrannad ja tuttavad ning teen eelnevad kaheksa aastat tasa ühe korraliku sünnipäevapeoga!" rõõmustab Karmen Pedaru õhtu eel.

 

🎂💪🏻🎉🎉#birthday

A photo posted by @karmen_pedaru on

Täna alguse saava igakuise ürituse "Future House" eestvedajaks on "Hirmo Faktori" nimelistest üritustest ja raadiosaatest tuntud Kirstjan Hirmo. "Future House" saab olema natuke teistmoodi kui iga kuu kolmandal reedel uue kooli house-muusika saundid ja hirmolik teada-tuntud "tõstke käed ülespoole" peofiiling.

Alates kella 18st avatakse tuliuus baar Mono, mille sissepääs on Vabadussamba kõrval. Külastajad, kes on südaööl Monos, pääsevad otse, piletita klubisse Privé. Kell 20 avatakse Varblase terrass Harju mäel, kus toimub ka eelpidu öiseks ürituseks. Rohkem infot SIIN!