Inimesed

Hajameelsed kalakokad Koržetsid: minnes suure rahva ette kalaroogasid vaaritama, on maha jäänud ka kalad ise

Urmas Vahe, 15. mai 2015, 07:00

6 KOMMENTAARI

m
Mees/ 15. mai 2015, 14:57
Marineeritud ahvenafilee oli üllatus , ja väga maitsev
t
tüdruk/ 15. mai 2015, 10:56
Aga sašimi tehakse ELUSA KALAGA- see elab kogu valmistamise protseduuri ajal! Selle valmistamise õigus on väga vähestel JAAPANI spetsialistidel aga Eestis üks selline mees on, jaapanlane, ja mina olen seda tegu näinud ja seda kala söönud. See on midagi väga ERILIST!!!!
t
Teadja/ 15. mai 2015, 14:21
Vale - sašimi't tehakse väga värskest kalast, kes ei pea töps mitte elus olema. Protsess, mille käigus elav kala fileeritakse ning koheselt serveeritakse, kannab nime ikizukuri. Kaks eri asja. Sašimit, muide, võid ka sina ilma suurema mureta enesele valmistada. Ideaalne on selleks näiteks kasvatusest samal päeval välja tõmmatud vikerforell.
a
15. mai 2015, 09:15
AGA HUNDJALA VETT EI UNUSTA SA JU IIAL. OLEN SIND NÄINUD KÜLL JA KÜLL PURJUS PEAGA .
l
lärmajale/ 15. mai 2015, 09:45
t
tohmu/ 15. mai 2015, 12:23
Kala kõrvale on ennemuistsest aast viina võetud, sina maarott näri burksi ja rüüpa kokakoolat edasi.

REKLAAM JA KUULUTUSED

reklaam@ohtulehtkirjastus.ee