Stig ja Elina esimeses lavaproovis.Foto: Andres Putting/EBU
Üritused
14. mai 2015, 19:38

Briti ajakirjaniku hinnangul Eesti Eurovisioni finaali ei jõua: esimesest lavaproovist jäi mulje nagu ei tahaks Stig ja Elina laval ollagi! (114)

Eurovisionile keskendnud Suurbritannia ajakirjanik Benny Royston kirjutab uudisteportaalis Metro, et tänavu on võistlustules lausa kuus mehe-naise duetti ja Eestil ei pruugi nendega võisteldes sugugi hästi minna. Nimelt võib tema hinnangul Eesti isegi finaalist välja jääda. 

"Viimastel aastatel on Eurovisioni finaali jõudnud ainult üks või kaks duetti, aga sel aastal on neid kokku kuus, sealhulgas ka meie enda Electro Velvet," märgib Royston, et ka Suurbritannia muusikalist au kaitsevad sel aastal duetilauljad.

Siiski hindab Royston oma kodumaa dueti võidušansse suuremaks, kui Stigi ja Elina "Goodbye to Yesterday" omi.

"Eesti esindajad Elina Born ja Stig Rästa, kes laulavad lugu "Goodbye to Yesterday" väga hästi, kuulutati juba varakult favoriitideks. Laulu sisu on see, et nad on üksteise peale vihased, aga probleem on selles, et esimeses lavaproovis jäi mulje nagu nad poleks esinemisest huvitatud ja nad ei taha laval olla," kirjutab ajakirjanik.

Veel kritiseerib Royston Eesti must-valget lavakujundust. "Kui just võrreldes esimese prooviga midagi ei muutu, võime me Eestiga hüvasti jätta juba poolfinaali laval ja seda juba teist aastat järjest."

Küll aga kiidab ta, et Suurbritannia duett "Still In Love With You" on väga originaalne ja lõbus ning paistab teiste seast kindlasti esile.

Elame-näeme!