Video: Video: Mari Luud
Inimesed
14. mai 2015, 19:07

ÕHTULEHE VIDEO JA GALERII | Noor Tartu baarmen võistles Austraalias professionaalsete kokteilimeistritega: meie väikest Eestit esindama minna oli väga aukartust äratav! (3)

Igapäevaselt Tartus Meat Marketi kokteilibaaris töötav Regeri Zoo (24) pakkis aprilli viimastel päevadel kohvrid ja sõitis nädalaks Austraaliasse Sydneysse, kus toimus Bacardi Legacy kokteilivõistluse rahvusvaheline finaal. Kuigi noormees 34 finalisti seast superfinaali ei pääsenud, sai ta enda sõnul reisilt kuhjaga kogemusi, värvikaid mälestusi ja uusi retsepte, mille järgi tartlastele maitsvaid kokteile valmistada.

"Tegelikult läks ju väga lahedalt. Väga vägev oli, hoopis teistsugune kogemus," rääkis Regeri. "Siit väiksest Eestist minna kusagile Sydneysse meie riiki esindama – väga aukartust äratav kogemus!“

Kuigi Regeri superfinaali, kus segas võidu nimel kokteile kokku kaheksa professionaalset baarmeni, ei pääsenud, kiidab ta siiski saadud kogemusi ja ka linna ennast. "Sydney üleüldiselt on täiesti uskumatu linn. See on midagi hullu. Kõik peaks seal ära käima korra," märkis noormees.

Eriti jäi talle meelde tema sealne kodu, milleks oli viit tärni väärt hotelli 27. korruse hotellituba vaatega kuulsale Sydney ooperiteatrile.

Vaata rohkem muljeid Õhtulehe videost!

19. veebruaril toimus Tallinnas Bacardi Legacy kokteilivõistluse Baltimaade finaal, mille võitjateks pärjati baarmen Regeri Zoo Eestist, Juris Ķēniņš Lätist ja Algirdas Mulevicius Leedust, kes kõik pääsesid edasi maikuu alguses toimunud Bacardi Legacy maailmameistrivõistluste lõppfinaali Austraaliasse Sydneysse.