Film

Kas tõesti on kolm Eesti osalusega mängufilmi Venemaal keelatud?

"On öeldud, et kui näidata "Mandariine" Venemaal, lõpeb sõda ka Ukrainas." (6)

LISA KOMMENTAAR

Ets19. mai 2015, 06:23
Ukrainas on kodusõda, millest Venemaa osa ei võta. Just Venemaa oli üks kolmest riigist, kelle iniatsitiivil verevaamine lõpetati. Ukraina valitsevad oligarhid, USA ja mõned Euroopa riigid valasid veel õli tulle. Meie president isegi palus Obamalt relvi verevalamise jätkamiseks.
vanaema14. mai 2015, 14:24
Vaatasin filmi"Risttuules" koos väikese tütrepojaga, kes on 5 aastane.Ta on igasuguste multikate fänn!Aga sellise hiirvaikse pühendunud vaatajana ei ole ma teda kunagi näinud...Ja kui film lõppes,küsis ta oma suurte tumepruunide kurbade silmadega mind tõsiselt vaadates,et ega meid kunagi nii Siberisse viida...See oli haruldane film,suur tänu näitlejatele,operaatorile ja kõigile filmi loojatele-parimat linateost ei ole mul õnnestunud senini näha.
nospel14. mai 2015, 09:43
See nö Euromaidan Press on üks suur vale nagu Euromaidan isegi. Lihtsalt ukrainlastele suunatud propaganda - Ukrainas toimub samasugune ajupesu nagu Venemaal.
Nii oongi13. mai 2015, 13:20
see seanss tuleks korraldada nii et Moskva ja Washingtoni kõik esindajad istuksid ühes saalis ja vaataksid seda filmi 3x järjest ja esitaksid peale seda ešee filmi mõttest!!
oleks vägev küll13. mai 2015, 09:34
Kui "Mandariinide" näitamise järel lõppeks sõda Ukrainas.
x13. mai 2015, 09:01
Sügavalt kahtlen , et nende inimeste aju , kellest sõjategevus oleneb , nii palju arenenud on ,et nad filmi sõnumist aru saavad