Luule LaulFoto: Ülo Josing/ERR
Tele
12. mai 2015, 19:26

Lubage tutvustada: Tiit Hepa uus kaaslane Luule Laul (6)

Tiit C. Hepat mäletate? Mees, kes kõigiga suhelda tahtis ning kes hiljem osutus C-hepatiidi teavituskampaania üheks osaks. Tiit Hepa edulugu ei andnud rahu ERR-ile, kes lõi Tiidule kaaslase Luule.

Mõni päev tagasi teatas ERR, et saadab väliseestlasest eurovisioonifänni Viini. "Telemajas anti üle sümboolne ja väärikas preemiareis Viini 60. Eurovisiooni lauluvõistlusele. ETV otsustas sel viisil tänada väliseestlasest eurovisioonifänni Luule Laulu, kes on aastakümneid olnud nõu ja jõuga abiks Eesti eurolaulude juures," teatas ERR oma pressiteates.

Selgituseks lisas ERR, et Luule Laul emigreerus juba lapsena Austraaliasse ning Eesti taasiseseisvudes hakkas oma sünnimaad üha rohkem külastama. Siin tutvus ta ETV toimetaja ja saatejuhi Anu Välbaga, kes on Eesti eurolaulude juures ametis olnud juba 1990-ndatest aastatest. Sellest kasvas välja pikaajaline ja praeguseni kestev tihe koostöö.

Tõenäoliselt põhjustas aga Luule Laul persoon korraliku segaduse, mistõttu ERR teatas täna, et Luule Laulu puhul on tegemist sotsiaalmeedias toimetava fiktiivse isikuga.

"Kõik muu, mis Luule Lauluga seonduvaid uudiseid puudutab, vastab tõele. Selle tegelaskuju vahendusel jõuavad eestlasteni reportaažid otse Viinist, Eurovisiooni lauluvõistluselt," seisis ERR teates.