Anneli Lahe Foto: Olga Makina
Mitmesugust
12. mai 2015, 14:05

Anneli Lahe: olen tõesti mõne ilusüsti teinud (140)

"Kas ta on ennast ilukirurgil tuunida lasknud või see ainult tundub nii? Huuled näivad nagu Rootsi kuningannal," kommenteerib Perekooli foorumis üks "Kodutunde" saatejuhti Anneli Lahet teles jälginu. On ta siis tõesti oma välimust süstide või lõikusega kohendanud?

Televaatajate arvates on saatejuhile mõned värskendavad ja tõstvad täitesüstid tehtud ja nägu tundub kuidagi liialt pingul olevat. Kunagi ka ilusaadet juhtinud Anneli Lahe ei tee oma ilutoimingutest saladust, kuigi tema esimene reaktsioon on naerupahvak. "Ei, ei ole iluoperatsioonidel käinud," kinnitab ta kohe.

Kuuldes, et tema pingul näonahk ja süstid on inimestele suisa nii olulised, et naised on sel teemal Perekooli foorumis arutelu üles võtnud, tunnistab

Anneli: "Olen natuke kasutanud ilusüste. Kurjusekortsu olen küll ära võtnud."

Kuidas televaatajad küll midagi sellist märkavad, on Anneligi imestunud. Millal ta viimati end süstida lasi, ei meenugi, sest sellest olevat juba nii palju aega möödas. Anneli ütleb, et tavaliselt tehakse süste poole aasta tagant, aga tema on siiani käinud korra aastas, kui kurjusekorts hakkab otsmikul märku andma.

"Minu jaoks ei ole see küll häbiasi," tunnistab Anneli.

"Kui kellelgi hakkavad kortsud tulema, siis selleks, et need ei süveneks, tuleks juba 35aastaselt pisikesi süste teha," ütleb 44aastane Anneli, et ta lasi esimesed süstid teha kusagil 30. eluaastate lõpus.

Et Anneli magab kõhuli, ongi vaja olnud tudumisest tulnud kortsu ninal süstidega korrigeerida. Näo ringlõikust pole ta veel ette võtta julgenud. "Never say never (Ära iial ütle iial – K. R)," kostab ta siiski.

"Ma ei ole selle vastu, aga praegu saab veel niisama."

Ta ei poolda küll operatsioonidest hulluvaid inimesi, kuid leiab, et ilulõikuste vajajaid ei tohiks siiski hukka mõista. "Ma ei ütle, et minge hulluks sellega, aga mõnikord on see kosmeetiliselt või muul otstarbel vajalik," arvab Anneli.

Nii näiteks õhutab ta abikaasat minema silmalaugude lõikusele, sest teab, et hullematel juhtudel võib see isegi nägemist häirida.

Lõpetuseks meenutab Anneli, kuidas "Kodutunde" saatele järgnes kommentaar, et ju saatejuht ja produtsent endale annetuste eest botoxit huultesse süstivad. Siin tuletab Anneli kõigile solvata soovivatele kommenteerijatele meelde, et seda ei süstitagi huultesse ja kinnitab, et temagi pole seda kunagi teinud.