Foto: Instagram/jalmarvabarna
Inimesed
13. mai 2015, 09:13

Jalmar Vabarna käis kodukandis orienteerumas: meenutasin häid aegu! (1)

Muusik Jalmar Vabarna osales möödunud nädalal Värska orienteerumisklubi PEKO poolt korraldataval iganädalasel orienteerumise neljapäevakul. "Käisin kevadist metsa kündmas, mõnus soine teine," kirjutas Jalmar Instagramis võistlusest tehtud foto pealkirjas.
 

Käisin kevadist metsa kündmas, mõnus soine teine:) #neljapäevak #värska #okpeko

A photo posted by Jalmar Vabarna (@jalmarvabarna) on

"Olin vanasti orienteeruja ja käisin häid aegu meenutamas, kuna olin juhtumisi just sel päeval kodukandis puhkamas," kommenteeris Jalmar, kuidas ta neljapäevakule sattus.

Küsimusele, kas metsaasukad teda orienteerudes ei kohuta, vastab põline lõunaeestlane, et sugugi mitte. "Metsloomi ja puuke ei karda."

"Minu praeguse elutempo juures võib mingil hetkel lihtsalt otsad anda, kui sporti ei tee," naljatas muusik Jalmar Vabarna aprillis Õhtulehes ilmunud artiklis.

Veel keskkooli lõpus oli Valmar tõsine tegija: käis orienteerumas nii Venemaal kui Šveitsis, nii suuskadel kui muidu. Parimad tulemused kahekümne seas tulid just idanaabri juures.

Kui sisestada Vabarna nimi otsingumootorisse, leiab igaüks veel praegugi tulemuse: suusaorienteerumise juunioride MMil meeste kategoorias 15. koht.