AnnetamineFoto: MATI HIIS
Tele
8. mai 2015, 20:00

MIDA TEHA 90 MILJONI EUROGA: seaks enda elu mugavaks ja siis üllataks neid, kes abi vajavad! (33)

Eesti lotomängijatel on täna õhtul võimalik võita  läbi aegade suurim jackpot, kui Eurojackpotis läheb loosi 90 miljonit eurot.

Küsisime täna päeval lugejatelt, et kui korraks unistada, mida sellise rahaga teha võiks?

Õhtulehe lugeja Annela võttis paljude salasoovid kenasti kokku. "Seaks oma elu mugavaks! Siis üllataks paljusid, kel abi vaja," kirjutas ta Facebookis.

Samad mõtted on paljudel teistel. Inimesed soovivad enda ja oma sugulaste elu parandada, kuid kõikidel on meeles ka heategevus.

Üks lugeja:"Olen alati mõelnud, et kõigepealt sõidan paariks nädalaks kuhugi kaugele puhkama, seal hea pea selgeks saada ja siis energiat täis uute plaanidega alustada. Kindlasti läheks mõni miljon toetusteks, võib-olla ehitaks ka ühe kobeda vanadekodu.

Hetkel on seis ikka väga nutune, vanadekodu peaks olema koht, kus siis eakad saaks omavanustega koos rõõmsalt aega veeta, mitte koht, kuhu keegi minna ei taha ja kus siis lihtsalt lõppu ootama jäädakse. Osa annaks kindlasti heategevuseks, võibolla looks mõne stipendiumi eriti andekatele vaesematele õpilastele."

"Heade sõprade kodulaenud maksaks ära. Annetaks väikesele MTÜ-le. Mehe võtaks töölt ära, toetaks ta ettevõtlust. Puhkaks perega. Maja teeks valmis. Ülejäänud las olla, sukasääre sees. Vanemate elu teeks ka mugavaks," unistab teine lugeja.