Annabel GuitarFoto: Teet Malsroos
Saund
7. mai 2015, 17:03

Kolmandana superstaarisaatest langenud Annabel Guitar: tahe soolokarjääriks on nii suur, et võiksin läbi seinte minna! (3)

TV3 suursaate "Eesti otsib superstaari" kolmandas finaalvoorus võistlusest välja langenud Annabel Guitar ütleb, et laulmine on ja jääb tema kireks, ükskõik kui suurelt ta seda teha saab. 

"Ma pigem üritaks aluse panna oma soolokarjäärile, ehk õnnestub. Tahe on nii suur, et võiksin läbi seinte minna, nüüd on jäänud vaid leida see õige suund," sõnas Annabel.

Neiu sõnul sai talle superstaarisaates saatuslikuks Eesti laulude voorus esitatud "Armastuse lugu". "Selleks vooruks oli mul üldse tohutult raske õiget laulu leida. Ma otsisin kolm päeva endale laulu, aga nagu näha oli, siis kahjuks ei leidnud ikka seda õiget," tõdes Annabel, et kui ta saaks aega tagasi kerida, siis ta kindlasti seda laulu ei valiks.

"Ma ei ole kunagi suutnud eestikeelsete lauludega nii hästi samastuda kui ingliskeelsetega ja loomulikult mängib ka see rolli, et eesti keeles ei ole tehtud eriti selles stiilis laule, mis mulle väga meeldiks laulda ehk soul'i."

Annabel nendib, et kõige enam on tal kahju sellest, et ta enda tõestamiseks neljandasse saatesse ei jõudnud. "Järgmine saade oleks ma saanud laulda laulu, mis oleks olnud jälle totaalselt mina – Aretha Franklini "Natural Woman"."

Annabel aga ei mõtlegi saatest välja langemise tõttu laulmist lõpetada. "Laulmisest loobuda oleks lihtsalt rumal ja tekitaks küsimuse, miks ma üldse sellest saatest osa võtsin, peab ikka üritama ennast pildis hoida," sõnas ta ja lisas, et mõningaid pakkumisi on talle ikka peale superstaarisaates osalemist tehtud.

"Arvan, et pakkumised ei saagi paugust tulla. Kui võetakse ette minu jaoks õige projekt, siis küll tuleb ka mõni suurem pakkumine. Hetkel on minu jaoks kõige lahedam pakkumine olnud tulla rääkima laste suvelaagrisse."

Saates osalemine on Annabelile toonud ka kuulsust. "Muidugi tuntakse ära ja see on nii vahva! Mul on ainult nii kahju, et eestlased nii tagasihoidlikud on. Pidevalt näen neid pilke, et tahaks ju tulla autogrammi küsima, aga pelgavad. Mõned ikka lõpuks tulevad ka ja see on väga südantsoojendav," rääkis neiu.

Lisaks autogrammide küsimisele, suhtlevad fännid ja austajad Annabeliga ka sotsiaalmeedias. "Facebooki kirjutatakse tihti, olgu see siis fänn või tutvumise eesmärgil, neid mulle meeldib lugeda ja fännidele ma ka enamasti vastan."

Kuidas hindab aga Annabel seniseid finaliste?

"Finalistid on väga tugevad ja iga saatega on minu arust arengut näha. Seega lähevad ka saated aina tugevamaks. Nagu hääletustest näha on, siis kunagi ei või teada, kelle kord on välja kukkuda, veel vähem oskan ma öelda, kes selle saate võiks võita," rääkis neiu.

Annabeli lemmik on aga Jüri Pootsmann ja neiu sõnul teab noormees seda ise ka. "Ilmselt juba sellepärast, et meie muusikamaitse ühtib temaga väga palju ja loomulikult see hääl, mis tal on, see on vapustav!"