PEREELU: Vene popikuningas Filipp Kirkorov oli nõus oma koju telekaamerad laskma, sest soovis näidata, et tal on täiesti tavaline perekond. Tema laste Alla-Viktoria ja Martini eest hoolitsevad peale ema laulja tädi Marii, mitu lapsehoidjat, koduabiline Ljusja ja muidugi vanaisa Bedros Kirkorov.Foto: Kaadrid NTV saatest "Räägime ja näitame"
Inimesed
7. mai 2015, 07:00

Vene laulja on aastaid oma laste tegelikku ema varjanud

KIRKOROVI LAPSED RÄÄKISID TÕE VÄLJA: meiega elab ka meie ema Nataša! (32)

Laulja Filipp Kirkorov (48), kes kasvatab kahte väikest last, on alati rääkinud, et lapsed sünnitas talle Ameerikas surrogaatema ja ta kasvatab neid iseseisvalt. Kuid lapsesuu ei valeta – põnnid rääkisid välja, et nendega elab koos ka nende ema Natalja. 

Kirkorov on oma peret varjanud avalikkuse eest üle kolme aasta, kuid lõpuks ometi otsustas ta sügisel neljaseks saavat Alla-Viktoriat ning ligi kolmest Martinit ka avalikkusele tutvustada. Kirkorov võõrustas telekanali NTV reporterit Leonid Zakošanskit, saate "Räägime ja näitame" juhti. Laulja korraldas talle suure majaekskursiooni ja rääkis oma perest. 

Moskva külje all kolmekorruselises majas elavad koos tema ja lastega isa Bedros Kirkorov, tädi Marii, mitu lapsehoidjat ja koduabiline Ljusja. Kui aga telereporter hakkas rääkima põnnidega, selgus, et nendega elab koos ka nende ema – Natalja, kes osaleb aktiivselt laste kasvatamises. Kirkorov pole varem tema kohta sõnagi poetanud.

Lapsed hakkasid emast rääkima kogemata, kui nad näitasid saatejuhile oma joonistusi ja käsitööd. Leonid küsis laste käest, kes neil aitab teha nii ilusaid aplikatsioone? "Isa ja meie ema Nataša," ütlesid lapsed. "Teie ema elab koos teiega?" imestas saatejuht.

Filipil ei jäänudki muud üle, kui jutuajamisse sekkuda. "Meil on normaalne pere, ema ja isa," ütles ta kiirustades vahele. "Lihtsalt ema pole meil avaliku elu tegelane, talle ei meeldi tähelepanu. Lapsed elavad täisväärtuslikus peres," selgitas laulja.

Mehe sõnul on laste ema kogu aeg nendega olnud ning tal tuleb tihti neid üksinda kasvatada, sest ta ise teeb palju tööd ja on tihti kodust eemal. "Lapsed igatsevad mind väga, kui ma tööle sõidan. Kui mind pole, hoolitseb nende eest terve pere. Vanaema, vanaisa. Ema aitab," rääkis Filipp.

"Kõik ju arvavad, et laste ema on kuskil kaugel Ameerikas? Te ise ütlesite seda, Filipp Bedrosovitš!" rõhutas saatejuht. "See pole saladus. Ema pole meil lihtsalt avaliku elu tegelane," kordas laulja rahulikul toonil.

"Nad on normaalsed lapsed, meil on normaalne perekond," rääkis Kirkorov oma perest nii, nagu polekski ta varem kogu maailmale kuulutanud, et tema lapsed on pärit surrogaatemalt ja sündinud USAs.

"Kas kogu teie tutvusringkond varjab laste ema selleks, et hoida teda telekaamerat eest?" jätkas Leonid pinnimist. "Tähelepanu on meil niigi küllaga, meil on isa ja vanaisa tähed," viitas Kirkorov iseenda ja oma lauljast isa tuntusele. "Sellest aitab, oleme niigi palju säranud," rõhutas ta veel kord, et laste ema eelistab rahulikku pereelu ega soovi meedia tähelepanu. 

Magamistoas ripuvad Pugatšova portreed 

Midagi enamat ta oma laste emast rääkida ei soovinud, kuid oli endiselt lahke ja näitas oma kodu. Maja esimesel korrusel on suur köök ja laste mängutuba. Teisel korrusel elavad tema isa ja tädi.

Filipp demonstreeris ka lastetubasid. Nii tüdrukul, keda ta kutsub lihtsalt Allatškaks, kui ka poisil on oma eraldi tuba (peale selle ühine mängutuba). Ta rääkis, et lapsed käivad lasteaias, jalutavad hästi palju väljas ja suhtlevad naabrilastega. Kusjuures tema naaber vastasmajas on ei keegi muu kui tema endine abikaasa Alla Pugatšova, kes elab lossis koos oma viienda seadusliku mehe Maksim Galkiniga.

Kirkorovi sõnul pole tema ja Alla kaksikutest lapsed Harry ja Liza veel koos mänginud, kuna lauljanna lapsed on veel päris väikesed, küll on tal külas käinud Pugatšova tütre Kristina Orbakaite väike tütar Klaudia, kes saab tema lastega suurepäraselt läbi.

Artist näitas lahkelt ka oma magamistuba. Kirkorovi magamistoas jäid silma kaks Alla Pugatšova suurt portreed. Üks neist on riputatud lausa voodi kohale, teine on samuti voodi lähedal kõrvalseinal. "Ta on muusa!" kehitas Kirkorov õlgu.

Kui aga telereporter püüdis magamistoast leida laste ema Natalja isiklikke asju, nahutas teda laulja: "Ärge ületage piiri!" Pisitütrelt sai siiski nii palju teada, et tema isa magab voodi paremal serval. 

Koduabiline: Filipp teeb mulle kingitusi 

Ljudmila Dorondovat, kes on olnud legendaarse Alla Pugatšova koduabiline ligi 30 aastat ning on viimastel aastatel aidanud ka Alla eksabikaasat Filipp Kirkorovit, teatakse Vene meedias kui lihtsalt Ljusjat. Just nii kutsutakse teda Pugatšova ja Kirkorovi peres. Ljusja, kes töötab praegu nii Alla Borissovna kui ka Filipp Kirkorovi kodus, rääkis Komsomolskaja Pravdale, et Filipp suhtub temasse väga hästi.

Naise sõnul käis tal hiljuti külas sugulane Larissa, kes tahtis ühes riidepoes šopata ning palus Ljusja kaudu küsida Filipilt selle poe kliendikaarti. "Filipp andiski selle ja nagu hiljem selgus, helistas ka selle poe töötajale Juliale ning ütles: "Minu Ljusja tuleb koos oma sugulasega. Ljusjal oli hiljuti sünnipäev, las ta valib kõik, mida soovib. Ära temalt raha võta!"

Poes ütles Julia Ljusjale: Filipp tahab, et sa ei lahkuks siit kingituseta! "Siis ma valisin endale kingad ja mantli. Uueks aastaks kinkis Filipp mulle aga väga ilusa jope," kiidab naine Kirkorovit.