Anelle TammFoto: Laura Oks
Saund
6. mai 2015, 17:03

Esimesena staarisaatest lahkunud Anelle Tamm: sellist megastaari tunnet veel ei ole! (19)

Saatest "Eesti otsib superstaari" esimesena välja langenud Anelle Tamm on muusikalise tuleviku suhtes positiivselt meelestatud, öeldes, et tegeleb praegu erinevate projektide ja esinemistega, mis just saates osalemine talle kätte mängis. Kuigi staaritunnet neiul veel pole, siis autogrammide andmisest ta siiski ei pääse.

"Mõni pilk ehk vilksatab rohkem, kui mööda kõnnin, aga üldiselt sellist megastaari tunnet veel ei ole," rääkis Annele ja lisas, et tänaval on temalt autogramme küsima tulnud peamiselt väikesed lapsed.

"Mul oli üks selline juhtum, kus esimese klassi laps tundis mu tänaval ära ja siis röökis umbes 15 minutit teemal "Issand jumal sa olid ju telekas! Ma pole kunagi kedagi telekast näinud!" Kui ta lõpuks maha rahunes, siis kallistas mind mitu korda ja hoidis mu käest kinni ja lõpuks avastas, et ta ei tea isegi mu nime," meenutas Anelle lõbusat juhtumit.

Kuigi Anelle ei suutnud esimesest finaalsaatest lahkudes pisaraid tagasi hoida, siis nüüd ütleb neiu, et on olukorraga rahul. "Praegu tegelen erinevate projektide ja esinemistega, mida saate tõttu olen saanud. Tahan veel saada kogemusi ja katsetada erinevaid stiile, siis hakkaks ilmselt kirjutama ka oma muusikat," rääkis neiu, et haarab noodivihiku järele siis, kui tunneb, et on selleks piisavalt küps.

Anellele on tulnud pärast staarisaates osalemist pakkumisi esineda klubides, ühel festivalil ja ka paar DJ-d on tahtnud temaga koostööd teha. "Üks bänd kutsus mind oma lauljaks ja lisaks on küpsemas veel paar projekti, mis ehk tulevikus ilmavalgust näevad. Üldiselt olen praeguse seisuga rahul," märkis ta.

Kuidas hindab aga Anelle seniseid finaliste?

"Praeguseks hetkeks on juba nii mõnigi minu teada favoriit välja langenud, nii et tuleviku suhtes ei oska ma midagi ennustada," ütles Anelle. Ta lisas, et on algusest peale olnud arvamusel, et iga finalist väärib võitu. "Vaatajad peavad lihtsalt innukalt ja stabiilselt oma lemmiku(te) poolt hääletama, kuna väljalangemine on suhteliselt juhuslik ja tihti juhtub, et rahva lemmik langeb välja, sest kõik eeldavad, et keegi teine helistab tema poolt."

Üks kõige lahedamaid esitusi on Anelle hinnangul senini olnud Annabel Guitari poolt 80ndate teemasaates ettekandmisele tulnud Michael Jacksoni hittlugu "The Way You Make Me Feel". "Seal oli ta lihtsalt nii oma tsoonis," märkis Anelle.

"Väga on mulle meeldinud ka Gertu võimsamad ballaadid ja Kusti esitatud "Iris" kohati ka seetõttu, et see on lihtsalt üks kõige ilusamaid laule maailmas."