Foto: Instagram/marcotasane/
Galeriid
6. mai 2015, 12:50

RAJU GALERII | Piilu strippar Marco uue muusikavideo võtete telgitagustesse! (34)

Eesti tuntuim strippar Marco Tasane töötab uue loo ja video kallal, mis saab nimeks "Kust oled sa tulnud". Marco ise ütleb, et 11. mail avalikustatav muusikavideo saab olema sügavam ja pöörasem kui tema eelmised meistriteosed.

"Kuna minu eelmisest loost "Raha" on möödas neli kuud, siis otsustasin teha uue video pealkirjaga "Kust oled sa tulnud". Video on kindlasti pisut sügavam kui mu eelmised – kasutatud on kõvasti sadomasoefekte ja isegi konksu otsas rippujat," räägib Marco.

Kuna professionaalne konksude küljes rippuja haigestus, otsustas üks muusikavideos osalev mees lasta konksud oma nahast läbi torgata. "Üks videos osaleja tegi seda ise vabast tahtest ja esmakordselt, sest tehnika oli olemas."

Muusikavideo filmiti põhiliselt Patarei vanglas, kuid osad kaadrid on üles võetud ka Portugalis. "Videos saab näha nõida, madusid ja seal teeb kaasa ka kunagine Missis Estonia 98 Anu Abozenko ning väga palju teisi lahedaid persoone," ahvatleb Marco, et järgmisel nädalal YouTube'i laetav video saab olema raju.