Piret KrummFoto: Ekraanitõmmis / Radar / YouTube
Film
5. mai 2015, 23:54

PIRET KRUMM "RADARIS": "Parem on, kui sa hea välja näed, sest ega keegi sind muidu jutule ei võta." (27)

Stand-up etendustega tuntust koguv sarmikas noor koomik Piret Krumm tunnistas, et tüsedus on olnud talle probleem. Samas on teda igati toetanud ja aidanud ta ema, näitlejanna Katrin Karisma, kellele on ta väga tänulik.

Piret Krumm rääkis Kanal 2 saates "Radar", kuidas ema on teda palju aidanud - esmalt transpordiga, kui Piretil polnud veel autojuhiluba, ning hiljem, kui teatris tööd ei olnud. "Ma olen oma emale tohutult tänulik, et ta nii palju toetas mind sellel hetkel." 

Katrin Karisma peab stand-up'i, millega tütar tegeleb, väga raskeks žanriks. "Palju raskem kui operett," sõnas suure näitlejakogemusega Katrin Karisma.

Piret Krumm rääkis oma tüsedusest, et kui ta oli 24aastane, oli n.-ö paksus see, mis teda häiris. Ema Katrin rääkis, et kui paksuse probleem oli päevakorral, sõitis Piret jalgrattaga Tallinnast Kloogale. Ja Piret oli jooksnud Kloogalt Keilasse ja sealt jala tagasi tulnud.

"Me oleme ju naised, eks? Me peame head välja nägema. See on üks asi, millest me alustame," rääkis paksuseprobleemiga võidelnud ja ka võitjaks jäänud noor näitlejatar. "Parem on, kui sa hea välja näed, sest ega keegi sind muidu jutule ei võta."

Piret Krumm võitis kuulsust paarisetendusega "Võidab see, kellel on kõige hullem mees". Taas koos Katariina Tammega tõi ta Tallinn Comedy Festivali ajal toimunud galal lavale uue tüki. Kui eelmine kord lahkasid kaks tüdrukut laval Eesti mehe olemust, siis seekord näeme kaht tibi ühiskonnaasju arutamas.

Etteaste tegi Krummi jaoks keeruliseks see, et Nordea lavale jõudmiseks pidi ta Draamateatrist lahkuma kohe Hõimude etenduse vaheaja alates ja hakkame tagasi jooksma kohe, kui Nordeas lavalt astub.

Kanal 2 "Radar" tegi selle närvesööva õhtu Piretiga kaasa.