Foto: Universal/Xposure Photos
Müstika
5. mai 2015, 22:44

Pensionär meelitas pimeseksile à la "50 halli varjundit" (60)

Prantsuse pensionär, 68aastane mees, meelitas naised oma hämarasse magamistuppa pimeseksile, lubades põnevaid elamusi. Nüüd süüdistavad teda naised vägistamises ja on vihased, et sinisilmse noore hurmuri asemel vallatlesid nad kõhuka vanamehega. 

Pensionär oli saanud inspiratsiooni menukist "50 halli varjundit", kirjutab thelocal.fr.

Kõmuline lugu tuli päevavalgele, kui naine nimega Sylvie teatas, et üks vanem prantslane, kes esines interneti kohtamisportaalis nime all Anthony Laroche, on teda tüssanud ja vägistanud. Vanamees oli esitlenud end nägusa modellina ning meelitanud naise oma koju Nice'i. Ta lubas seksi hämaras toas à la "50 halli varjundit".

Sylvie ühines voodis end Anthonyks nimetanud mehega pimesi, kinni seotud silmadega, olles kindel, et seksipartner on pruunide juuste ja siniste silmadega hurmur, nagu pildil nähtud.

Aga, oh issand jumal, mida naine nägi, kui ta sideme silmadelt võttis! "Ta oli umbes 65aastane kiilanev mees, kes oli kortsus ja kandis prille – ta oli tülgastav!"

Politsei selgitas välja, et seksimaias pensionär oli oma trikkidega meelitanud ligi 350 naist.

Teine naine jälle rääkis, et kui ta tahtis sideme silmadelt ära võtta, sai mees kole vihaseks. "Lõpuks nägin ma pimeduses tema siluetti. Ta oli vana, kõhukas ja suure ninaga."

Hiljem selgus, et pensionär oli kasutanud kohtingusaitidel professionaalsete modellide fotosid.

Mees ütles politseile, et ta ei näe, et ta midagi oleks valesti teinud, sest naised olid seksiga nõus, ning kui mõni naine oleks küsinud, kas ta on sama isik, kes pildil, siis oleks ta tõde tunnistanud. Aga mitte keegi ei olevat küsinud.

"Mõnedele naistele meeldivad mehed, kes neid üllatavad," ütles vanamees elutargalt.