Tele

GALERII | Eesti esimene teismeline rahaboss tutvustas end presidendisviidis (22)

LISA KOMMENTAAR

Vahva pere?14. mai 2015, 17:35
Hkmm. Siis esimese saate kohta käib see kommentaar. Isa oli mingis mõttes kahe jalaga maa peal, aga tegelikult oma naispere täiesti ära rikkunud. Kui see peretütar nüüd arvab, et tema ongi boss ja omaarust naudib kuulsust, siis käigu....
swags7. mai 2015, 16:06
antud episood oli täielikult läbikukkunud. põhjus on lihtne. plika lihtsalt esitas perekonna saate jaoks üles sellepärast, et see käekell endale kindlasti saada. ilmselgelt oli näha, et vanemad ei olnud soovinud seda varem soetada ja nüüd, kus laps sai nutsu kätte, ostis kella ja elu nagu lill. ühesõnaga... saatest kumas läbi ühe eseme ostusoov, mitte enda proovilepanek, kas tullakse majandamisega toime nagu täiskasvanud.
ob7. mai 2015, 10:37
Terve saade koos oma "bossiga", lendas suure kaarega lati alt läbi. Lihtsalt esimses saate persoon oli valitud selline, mis edaspidist jääb suurelt varjutama ja kaotas tahte antud üllitist rohkem näha. Maakeeli oli sellel ka nimi - tõusikmats. Isast kahju, kes peab norras rabelema, et titekene saaks restodes laiata ja mingit ülehinnatud soga kappi osta. Järgmine osa peaks olema selline, kus nimetet neidis peab teenima kuu ajaga kasvõi poole antud summast reaalse tööga. Reiting lendaks pilvedesse ja kihlveokontorites oleks kiired päevad.
at7. mai 2015, 22:55
isast kahju....tegelikultonkahju temaall töötajatest,kel nahk üle kõrvade tõmmatakseja rahast ilma jäetakseja vaikima sunnitakse.kogu see raha voolab norrast proua ja tütre poputamiseks...see tüdruk ei teagi,kelle raha ta koos emaga maha laristab...siis tehakse veel normaalne nägu ette,
lol who cares7. mai 2015, 01:21
Ei saa aru...6. mai 2015, 22:15
Mis see välimus asjasse puutub? Igaüks meist omamoodi. Ning selles teemas pole välimus küsimuseks.
Aga vat mõistusega on natuke teised lood, väga küsitavad lood antud saates :(
Ja sellistele anti nüüd ka valimisõigus...
Saade oli šokeeriv
Ee6. mai 2015, 21:28
Hea saade aga paljud asjad on noh nagu ette öeldud mis tegema peab. Näiteks see raha õhkuviskamine jne. Halb oli vaadata kuidas üritati saatesse meelega draamat jne teha ja siis suruti kaltsukast mingi ultraroosa kott rahabossile peale koos lõhnaõliga. Oli kohe näha, et ta ei tahtnud sealt midagi osta aga ju siiss ellel eesmärgil, et raha jääks vähem kätte. See koti pealesurumine oli küll nõme. Muidu hea saade, aga ärge rikkuge peresid selle nimel, et saaks show'd ja vaatajaid..
lll6. mai 2015, 17:18
Toomas Rüütel6. mai 2015, 17:17
Palun mõelge, mida te suust välja ajate. Anonüümselt kommenteerimas on küll kõik suured tegijad ja arvustajad, kui peaks otse ütlema, siis ei julge iitsatadagi. Kui sul on nii väga vaja kellegile halvasti öelda, siis vähemalt ütle otse inimesele, enda nime alt, kuid ilmselgelt ajab kadedus lõhki ja kui iseennast peeglist vaadatakse häbenetakse end maapõhjani. Teie ei näe teisel pool arvuti/telefoni ekraani kuidas te inimese end tundma panete, või mida teie halvasti ütlemised põhjustada võivad.
Kui teil on nii igav, et teil pole midagi targemat teha peale sita tootmise(vabandust väljenduse eest), siis olge lihtsalt vait või leidke endale mingi muu tegevus, millega enda ego rahuldada. Ilmselgelt peab olema ise väga mõttetu inimene, kui enda ego rahuldada teiste maha tegemisega kusagil anonüümselt kommenteerides. Hakake enda mõttetu eluga vähemalt midagigi peale ja leidke endale mõni veidi normaalsem tegevus kui mingi saasta tootmine internetis!
Toomas Rüütel6. mai 2015, 17:09
Palun mõelge mida te ütlete! Te olete nii arad, et peate anonüümselt kommenteerima halvustavalt ja maha tegema teisi! Mõelge, mida te suust välja ajate. Kui tahate midagi öelda, ütle otse, enda pärisnime alt, aga ei, siis olete kõik nii arad, et ei
julge iitsatadagi.
Vaadake kõigepealt ise peeglisse, kui tulete kellegi teise väluimuse kohta ütlema, ilmselgelt olete parajad argpüksid ja enda välimust teistele näidata ei julge, et niimoodi anonüümselt kommenteerite mingit saasta. Te ei tea, kuidas võivad sellised asjad inimesele mõjuda, kuidas tema end tunneb, või mida see temaga teeb, kui te sedasi ütlete. Kui tahad öelda ütle otse enda nime alt! Kui teil sitatootjatest(vabandust väljenduse eest) midagi paremat teha pole, siis palun olge üldse vait. Otsige endale tegevus ja hakake enda mõttetu eluga vähemalt midagigi peale, mitte ärge tootke igasugust saasta siin.
Jajah6. mai 2015, 20:18
Kas alkoholi puudus annab tunda, ei suuda õllekontsentratsiooni veres enam tavapäraseks ajada või?
lol6. mai 2015, 11:38
Huvitav, kes on sellise jubeda saate vaatajaskond. Need samad vist kes nende maameeste ja üksikvanemate otsingutele kaasa elasid.
tule taevas appi6. mai 2015, 10:16
Kui laps on raha kamandaja, siis käib ta ka poes ja ostab toidukraami. Ning kui kuu lõpus raha otsas või otsustab endale kulutada, siis istutakse söömata või?
Hämmingus5. mai 2015, 21:17
Armsad inimesed, saate Te ikka aru, et kommenteerite 14-15 aastast tüdrukut? Uskumatu, milline õelus!
boss5. mai 2015, 20:57
Jälle üks välismaalt mahaviksitud saade.
suzisuuzi5. mai 2015, 20:53
vanal@ jummala õigus!! soovitus "rahabossile" osta peegel!!
::::::::::?5. mai 2015, 20:14
Kuule Vana@,kas sul on igav või oled kibestunud ja elult peksa saanud,et sulle annab eneserahuldust siin teisi arvustada ja halvustavalt kommenteerida,tundmatu nimega me julgeme kõik,mida sülg suhu toob välja loopida...kui nii kõva oled,kommenteeri õige nime ja pildiga....vaata,ennem ise peeglisse hoolikalt,kui siin teisi kommenteerima tuled,kust küll sellise õiguse võtad argpüks Vana@....
???5. mai 2015, 19:43
Väga kaunis noor neiu ju?
XxT.TxX5. mai 2015, 19:33
Puudulik oled "Vana@"?Iga inimene teab,mida selga panna.Tuled õpetama siia v?Inimesi on maailmas erinevaid.Napakas oled!
ootan huviga5. mai 2015, 19:30
armas Vana@, ära ole kade teistepeale ja palun postita oma pilt ka kuskile kui kena siis sina välja näed :)
5. mai 2015, 19:22
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
Kle...5. mai 2015, 22:55
...tainas, sa oled kas liiga vähe vastu kaalikat saanud või siis liiga palju, enne mõtle mida ütled!
5. mai 2015, 18:44
Ootan juba huviga,mis tuleb :)