Filipp KirkorovFoto: Reuters / Scanpix
Inimesed
5. mai 2015, 16:10

Kirkorovi lemmiktoit on must kalamari (5)

Vene laulja Filipp Kirkorovi koduabiline Ljudmila Dorondova ehk lihtsalt Ljusja nagu artist teda nimetab, avaldas popkuninga söögieelistused.

„Ta võib hommikusöögiks süüa mõned pannkoogid või isegi mõned tšeburekid, aga ainult selliseid, mis on täidetud kartuli või seentega. Hapukoort ta ei söö. Armastab vürtsikaid toite," rääkis naisterahvas, kes töötab nii Alla Pugatšova kui ka Filipp Kirkorovi koduabilisena.

„Ta sööb hommikusööki alati kodus. Terve päeva on tööl. Õhtul, kui ta tuleb koju, võib apelsini ära süüa. Coca-Colat praegu ei joo. Võib olla paari nädala jooksul võtab siiski mõne, kuid mitte rohkem," selgitab naine ning lisab, et laulja lemmiktoit on must kalamari.

„Filipp armastab musta kalamarja. Igal pool ei saa siiski head kalamarja osta, kuid vahest satub hea kalamari ka. Vahest ostad talle purgikese kalamarja, aga Filipp ütleb: „See kalamari mulle ei meeldi..." ja kui talle midagi ei meeldi, siis ta seda ei söö ka. Nagu ma olen kuulnud, oli ta ka lapsepõlves kehva isuga. Vanemad andsid talle vahest kalamarja, et söögiisu tõsta. Talle meeldib just must kalamari. Punast ma isegi ei osta," räägib Ljusja.