Inimesed

SINIVERELISTE KIBE SAATUS: Briti kuninganna õde Margaret suri haige ja hüljatuna (18)

LISA KOMMENTAAR

JUSS5. mai 2015, 17:11
Mida tal puudu oli? Ainult kroon. Printsessina oli tal kenake varandus pluss üsna suur eluaegne sissetulek riigi poolt. tal polnuks mitte kunagi vaja puudust karta. Pühenduda kas enesetäiendamisele, eneseteostusele või elunautimisele, Kuulsust oli kah kuhjaga - oli tähelepanu kespunkt igas seltskonnas. Edevus peaks olema rahuldatud. Ta võinuks endale ükskõik millise mehe valida. Kas väljamaa kroonitud peade perekondadest, kõrgaristokraatia, nimekate süjaväelaste või miljardäripoegade hulgast. Tema ees olid kõik uksed pärani valla. Tema eelistas end aga ise põhja juua. Ei näe põhjust talle kaasa tunda.
???5. mai 2015, 17:03
Jäi kuningannast õe varju? Aga ega kõik ei saagi esimest viiulit mängida.Mina näiteks jään kohe päris tugevasti presidendi, peaministri, riigikogu spiikeri, linnapea ja teiste prominentide varju. Kas ma pean sellepärast nüüd siis õnnetu olema, joodikuks hakkama või?
ka5. mai 2015, 16:10
Reede5. mai 2015, 16:08
Rahakott ei olnud takistus vaid initsiatiiv ja soov, elada oma elu. Inglismaal oli palju asumaid, kus oleks saanud muretult ennast teostada, kui see Inglismaal nii raske oli.
tiitel tähtsam armastatud inimesest5. mai 2015, 14:13
raivo5. mai 2015, 13:36
Kui ta joodik oli,siis ta ise sepistas oma saatuse.sündida kuldlusikas suus ja surra hüljatuna-kes tegi,ise tegi.kahju on inimlikult ikka.
ajakirjanik või asi5. mai 2015, 13:18
Nn artikli autor Triin ajab juba pealkirjast saadik puhast emmi. Teadmiseks libatoimetja Triinule - enamik inimesi sureb haigena! Teiseks teadmiseks - seda nüüd küll hüljatuseks ei saa nimetada - ehk suvatseksid võrrelda selle ette-taha poputatuga üksikuid eluheidikuid Eestis, kellet riik on võtnud isegi võimaluse voodis surra???
"Viskit,palun!"5. mai 2015, 11:26
Kui ta valis selle tee, las siis olla .Ei kujunenud ta midagi olude sunnil selliseks! Ütles ju ta emagi, et "olen harjunud sellisega "...Viinaviga on seal peres,heh-heh, ema poolne nagu teada.
Oh Triin Triinukene 5. mai 2015, 11:11
Jaaaa !!! Elagu Triin Tael , kirjaneitsi kes näitab meile kätte need õiged õnnetud . Inglise kaevurid näiteks , kes tuhnisid sajandite vältel kirkaka emakese Albioni maapõue ja kelle perekonnad elasid kütmata üürikasarmutes , kaaslaeks tiisikus olid ju üdini õnnelikud , sest neil oli siht , lõpetada oma vahetus , juua õlut ja minna koju magama , et hommikul jälle oma ääretult sihikindla elu juurde tagasi pöörduda .
siiski5. mai 2015, 11:04
keda artikkli lõpus mõeldud on? Printsess Charlotte on lapselapselaps ja kas talle sooviti edu, kui võrrelda taheti Margaretiga? või siis sooviti ta isale, kes on kuninganna lapselaps, edu? :)
eestlanna5. mai 2015, 11:00
Praegusel ajal on monarhid ka nii kaasaegsed, et tegevust jätkub kuhjaga. Neil on ju maast madalast praegu selge igaühe tasand hierarhia liinis nagu öeldi välja ka see, et pisikene printsess on troonipärimise järjekorras alles neljas ja eks tema aksvatus ole hoopis kaasaegsem, juba tõesti vanemaid vaadates ja vana kuninganna annab neile ka juba praegu palju otsustusõigust. Usun, et Inglise Monarhia toetab praegu oma liikmeid rohkem kui kunagi enne ja hoolitseb oma vanakeste, sugulaste printside ja printsesside eest ja laste eest.
hm 5. mai 2015, 10:59
inimene sünnib kuldlusikas suus ja ei oska oma eluga midagi eale hakata peale joomise. Kaastunnet see küll ei tekita.
Pilvetups5. mai 2015, 10:50
Kui inimese elu on ikka nii tühi, et ta endaga midagi peale ei oska hakata, siis on jama küll. Samas majanduslikke võimalusi enda teostuseks peaks palju olema, järelikult on asi ikka kehvas enesedistsipliinis ja sitas iseloomus
eks vahe iki oli. kui drinkida ja armastada ,siis ilma nn.,sinisekirju vereta 5. mai 2015, 09:02
inimest hakatakse lit...si ks hüüdma.
jah5. mai 2015, 08:58
sele Margareti profiil on väga iseloomulik, estheriseerumine käib vist Inglismaa trooni kohta
aga mis meil neist, üldiselt ei huvita
Agnes ja Gabriel5. mai 2015, 08:56
Igaüks on oma saatuse sepp ja oma õnne valaja...
— le5. mai 2015, 14:15
Kas tõesti teie oma saatust olete lasknud teistele kujundada?
Magnus5. mai 2015, 08:16
Ega ainult normaalsed inimesed ei pea siin elus vaeva nägema ega kannatama, eks need "siniverelised" samuti! Luksuselu eest tuleb ka midagigi maksta!
Kuigi "siniverelised" o sama sugused inimesed nagu kõik teised! POLE VAHET!