Foto: Ekraanitõmmis / TV3
Saund
2. mai 2015, 19:57

TV3 VIDEO | Birgit soovitab: Swingersiga esinedes tasub end samale lainele viia (5)

"Eesti otsib superstaari" saates on homme teemaks suure bändi voor: osalejad peavad end esimest korda panema proovile koos ansambel Swingersiga.

Ansambliga esinemine on olnud selles saates tavaliselt üks suuremaid proovikivisid.

Staarisaate esimese hooaja võitja Birgit Sarrap selgitas TV3 "Seitsmestele uudistele", mida kujutab endast ansambel Swingers ja miks on selle nädala katsumus noorte jaoks eriti keeruline.

"Ansambel Swingers on eesti poistest koosnev väga lahe peobänd, kellega ka minul on au esineda ning kellega koos esinevad veel Pearu Paulus, Mikk Saar, Tanja Mihhailova ja vahel ka saatejuht Karl Erik Taukar," tutvustas Birgit. Swingers teeb Birgiti sõnul häid kavereid swingi rütmis ehk siis 1920. aastatest inspiratsiooni saanud stiilis.

"Ansambel Swingersiga esinedes tasub end nendega samale lainele viia," arvab lauljatar superstaarisaates osalejate ülesande kohta. Esitus tuleb hästi välja, kui ansambliga suheldakse. "Kuna bänd tuuakse lavale, siis näeb esimest korda artisti ka koos bändiga laulu esitamas," rääkis Birgit. "Ma arvan, et neil (saates osalejatel - toim) on seda mitte nii palju raske kui väga põnev teha."

Staarisaate esimene võitja soovitab saates osalejatel tunda end vabalt ning nautida lavalolekut.

Birgitile endale meeldib laval olla rohkem koos bändiga, sest siis tunneb ta tuge ning on hea suhelda. Laulja tunnistab, et üle mitme aasta ei ole tal seekord saates oma lemmikut, sest iga kord üllatab keegi millegagi. 

Üllatajad selguvad pühapäeva õhtul kell 20 algavas saates.