Cambridge'i hertsoginna Catherine viimaseid päevi lapseootel.Foto: Morgan/SIPA
Inimesed
2. mai 2015, 13:20

Uudist täiendatud! Galerii!

KUNINGLIK SÜNNITUS: Kate Middleton ja prints William said tütre! (49)

33aastane Kate Middleton viidi täna hommikul Kensingtoni paleest Paddingtonis asuvasse St Mary haiglasse sünnitama. Kell 10.34 sündis Kate`i ja Williami perre tütreke.

Kate saabus haiglasse varahommikul kell kuus, saatjaks abikaasa prints William, vahendas Daily Mail.

Kate Middletoni rasedus oli nädala jagu tähtajast üle, kuid täna hommikul Eesti aja järgi kell 10:34 sünnitas Middleton paarile tütre, kes on trooni pärimise järjekorras neljas.

Beebi nime pole veel avalikustatud, küll on teada, et tüdruk kaalub veidi üle 3,7 kilogrammi. Middleton'i ja beebi tervisega on kõik korras.

Paari esimese lapse, juulis kahe aastaseks saava prints George`i eest hoolitseb praegu lapsehoidja Maria Borrallo.

Tony Appleton, kes oli ka 2013. aastal St. Mary haigla ees printsi sündi kuulutanud, pidas tänagi heeroldi ametit, vahendas välismeedia. "Tänasel päeval, teisel mail, aastal 2015 tervitame me tema kõrgeaususte Cambridge'i hertsogi ja hertsoginna teist last. Printsess on troonijärjekorras neljas. Printsess elagu õnnelikku ja kuulsusrikast elu ning ühel päeval valitsegu meie üle pikalt. Jumal hoia kuningannat!" kuulutas Appleton.

Prints William teatas rahvale ja haigla juurde saabunud heasoovijatele, et nad on väga õnnelikud. William tõi haiglasse väikese õekesega kohtuma ka pisiprints George'i.