Kristel AaslaidFoto: Laura Oks
Inimesed
2. mai 2015, 08:00

Kolm küsimust: vastab Kristel Aaslaid (10)

Vastab "Padjaklubi" näitlejatar ning bändide Sierra Black ja Avoid Dave laulja Kristel Aaslaid.

Praegune lemmiklugu?

Leidsime sõbraga ansambli Gallant ülimõnusa loo "Open Up", see on paar viimast päeva aina mu pleieris mänginud. Soovitan seda tõesti kuulata, see on hea hingamisega lugu, paks ja souli täis, hästi seksikas ka. See saund ja hääl on nii mõnus, et esimest korda kuulates tuli naeratus näole, sest loos on kõik paigas.

Elu parim kontserdielamus?

2012. aasta suvel nägin Inglismaal Leedsi festivalil lõpuks live-esituses ära oma lemmikbändi Foo Fightersi. Olen nende kontserdisalvestisi vaadanud ja mõelnud, miks need fännid nii hullult nutavad ja karjuvad. Ma päris kaasa ei karjunud, ainult laulusõnu. Tõsi, mõni pisar tuli silma küll. See elamus oli nii võimas, et jääb kindlasti pikaks ajaks meelde.

Muusikamälestus lapsepõlvest?

Spice Girls! Nende üks viimaseid kassette "Spice Up Your Life" oli meil sugulastega koos algusest lõpuni ära lavastatud, nii et vanaema, vanaisa ja kõik sugulased pidid istuma ja vaatama, kuidas me selle kasseti saatel laulsime ja tantsisime. Me andsime täiesti täispika kontserdi kogu aeg. Mina olin Sporty Spice, Mel C, sest esiteks kõik ei saa Emmad olla ja mul olid liiga tumedad juuksed. Pidin siis leppima sellega, et olen Sporty Spice.