Maris Järva.Foto: Arno Saar
Inimesed
30. aprill 2015, 15:04

KUULA: mis nime pani värskelt emaks saanud Maris Järva lapsele? (27)

Pea kaks nädalat tagasi emaks saanud Sky Plusi "Hommikuprogrammi" endine saatejuht Maris Järva avaldas täna hommikul saates lapse nime – uus ilmakodanik sai nimeks Marliis.

Kuigi sünnitus venis Marise jaoks pikaks, ütleb ta, et lõpus tuleb lihtsalt kogu jõud kokku võtta. "Mees ka imestas, kust see jõud tuli," naerab Maris, kelle sõnul soovis ta pidevalt, et keegi teataks, millal kõik lõpeb. "Mulle oli seda väga vaja öelda, aga keegi ei ütle".

Haiglas veetis vastne ema kokku kolm päeva, kuigi soovinuks ise veel kauem olla.

Uus ilmakodanik on tunduvalt muutnud Marise päevarütmi: "Kiire on kogu aeg." Teisalt tunnistab ta, et kõik asjad, mis enne sünnitust nõmedad tundusid, ei ole enam pooltki nii nõmedad.

Marisel on abiks ka isapuhkusel elukaaslane, kelle õlule on sujuvalt jäetud mähkmevahetusprotsess. "Ta rääkis, et isa hakkab lapsega siis tegelema, kui laps püksi ei lase. Aga tulemus oli see, et esimese värgi koristas tema ära," naerab Maris.

Kuidas on Marisel seis beebikilodega? Enda sõnul pole ta end kunagi nii saledana tundnud. Kaheksa kilo "jättis" Maris haiglasse ning ligikaudu kuus kilo vajaks veel kaotamist, kuid naine tunnistab: "Ei ole üldse nii hull."