NÄITEMÄNG? Paari suurepärane läbisaamine olevat vaid fassaad, mille varjus Nicole ja Keith lakkamatult tülitsevad.Foto: Reuters / Scanpix
Inimesed
30. aprill 2015, 07:00

Nicole Kidmani abielu on lagunemas? (4)

Kantrilaulja Keith Urbani ja näitlejanna Nicole Kidmani abielu polevatki nii pilvitu, nagu viimane eri usutlustes õhanud on: väidetavalt liikuvat see suisa täiskäigul lahutuse poole, vahendab ajakiri OK!.

Paari läbisaamine on nii kehv, et peres on iga päev tülid. Selle asemel, et üritada täiskasvanud inimeste kombel tüliküsimusi selgeks rääkida, üritavat Nicole hoopiski meeleheitlikult uuesti rasedaks jääda lootuses, et kolmas laps võiks nende abielu päästa.

Sõprade sõnul elavad Keith ja Nicole juba aasta algusest peale eraldi elusid: Nicole viibib enamiku aega filmivõtetel Austraalias, Keith istub "American Idoli" žüriis Los Angeleses. "Keith ei taha oma karjääri suhtele ohvriks tuua, sellest kõik probleemid alguse said. Ta leiab, et Nicole võiks anda talle võimaluse, eriti praegu, kui tema muusiku-töö on tänu kohtunikurollile tuule tiibadesse saanud. Nicole jällegi räägib kõigile, kui väga ta veel üht last tahab, aga kurb tõde on see, et nad pole kunagi koos, et seda üldse üritadagi. Keith käis detsembris üksinda Hawaiil puhkamas, tal oli seal palju aega nende abielu üle järele mõelda ja ta leidis, et midagi peab muutuma, vastasel juhul pole sel suhtel tulevikku," ütleb üks paari sõpru.

Paraku pole näha, et Keith omalt poolt muudatusi soovib: selle asemel, et pärast "American Idoli" lõppu oma perele pühenduda, täitis Keith terve suve kontserditurneega, mis ta pikkadeks kuudeks kodust eemale viib.

Loodavad vande uuendamisele?

Kuuldavasti aga uuendanud nad hiljuti oma abieluvannet ja uskuvat nüüd mõlemad, et see kogemus aitab neil abielu koos hoida hoolimata sellest, kui sageli nad teineteist näevad.

Keith ja Nicole kinnitavad, et vande uuendamise tseremoonia pani neid oma suhet uues valguses nägema ja nüüd jaguvat abikaasadel teineteise kohta üksnes häid sõnu. Hiljutises raadiointervjuus näiteks kiitis Keith Nicole’i taevani, sest kaasa toetavat täielikult tema karjääripüüdlusi.

Sõbrad on sellel teemal skeptilised. "Kindlasti vannete uuendamine aitas. Praeguseks hetkeks. Pikemas plaanis see probleeme siiski ei lahenda. Nad võivad avalikkuse ees teineteisest kenasti rääkida, aga suletud uste taga tülid jätkuvad," kinnitab üks neist.

Teine ütleb, et kuigi avalikult pole ei Keith ega Nicole probleeme üldse kinnitanud, pole Holly-woodis veel ette tulnud juhust, kus keegi suurest armastusest vannet uuendaks. "Kas teie teate mõnd sellist paari? Alati, kui vannet uuendatakse, on selle taga tõsised suhteprobleemid. Ja väga harva on selline samm kedagi aidanud. Võtkem näiteks Mariah Carey ja Nick Cannon – ka nemad tegid uhke vandeuuendamistseremoonia ja on nüüd ikkagi lahus ning kaklevad avalikult," toob ta võrdluse.