Foto: Mardo Männimägi / facebook.com/eestiotsibsuperstaari
Inimesed
28. aprill 2015, 07:00

Karl Mihkel Salong: kurb on sest seltskonnast lahkuda

"Mul on kerge heameel, aga natuke ka kurb, et pean sellest seltskonnast ära minema," ütleb Karl Mihkel Salong, millised tunded teda superstaarisaatest välja kukkumise järel valdavad. 

Karl Mihkel seisis pühapäeval juba teist nädalat järjest ohukolmnurgas ehk kolme viimase kõige vähem hääli saanud laulja seas. Sedapuhku olid tema kaaslasteks Mikk Mäe ja Kristjan Kannukene. Kui eelmisel nädalal pääses Salong napilt väljakukkumisest, siis seekord lõppes saade tema jaoks.

"Nüüd saan hakata jälle oma asja ajama," ütleb Karl Mihkel, et ühest küljest on tal hea meel, et saab nüüd taas pühenduda oma bändile Wrath Mocha. Salongi tüdruksõber Miina mainib kõrvalt, et bänd saab taas koos lauljaga esineda ning päris palju broneeringuid ootab juba ees. "Kõige rohkem ongi kahju sellest, et oleme siin koos veetnud toredad nädalad."

Karl Mihkel ütleb, et viimase kolme seas seistes oli ta seekord rahulikum, kui eelmisel korral. "Kui Mikuga kahekesi sinna seisma jäi, siis oli mul juba suva. Kui lähen, siis lähen, kui ei lähe, oleksin kurb, et Mikk läheb."

Karl Mihkel ja Mikk on head sõbrad ja tegelikult on Salongil hea meel, et sõber võistlusesse edasi jäi. Nüüd plaanib noormees pruudiga reisile minna.

"Ma tahan reisile minna, mitte isegi superstaarimöllust puhkama, vaid lihtsalt minna reisile kuhugi, kus ma pole käinud."

Kõige rohkem jääb Karl Mihkel saatest igatsema melu, mis salvestuste ajal toimub. "Need olid väga lõbusad ajad." Mida noormees aga saatest õppis?

"Mul tekkis juurde omapärast enesekindlust. Lavaline enesekindlus oli juba varem, aga nüüd lisaks ka kaameratega suhtlemine ja intervjuude andmine."