Inimesed

Karl Mihkel Salong: oleme emaga väga sarnased – hipihinged (63)

LISA KOMMENTAAR

Paavo30. aprill 2015, 07:19
nimi Salong esineb eelkõige Lümanda ja Kihelkonna kandis Saaremaal.
peretuttav29. aprill 2015, 00:35
Tunnen seda peret, ka pereisa, kes kindlasti ei ole olnud sinuga seal koos
hmm28. aprill 2015, 20:56
Tema oleks pidanud saatesse edasi jääma. Temas oli seda rokki ja värki;teised maigutasid seal niisama suud :(
oi,oi28. aprill 2015, 20:35
Sellest pole hullu midagi ,et välja langesid.Juba see ,et Rannap ütles ,et väärid kohta finaalis-on suur tunnustus ja mis on ka tõsi! Edu ja õnne edaspidiseks!
Ahah?28. aprill 2015, 19:11
Üks õige hipi peab aeg ajalt selliseid avaldusi läbi Õhtulehe tegema.
Redis28. aprill 2015, 18:25
Hea teada, et hipid!
Mina olen redis.
to Redis29. aprill 2015, 16:56
sa ei ole mitte lihtsalt Redis, vaid kibe ja vastik Redis.
Kooli !!!28. aprill 2015, 18:24
Loodame, et noormees läheb ja lõpetab kooli järgmisel aastal ära. Hiljem ununeb ja on hoopis raskem õppida. See üks aasta teha muusikat veidi vähem, keegi pane seda tähelegi, aga kool pooleli - seda ta oskab kahetseda alles hiljem väga...
saarlane28. aprill 2015, 18:16
Üle hulga aja nii toredad kommentaarid! Ka minu lemmik oli (on) Karl Mihkel. Loodan väga, et saan teda ka edaspidi tele-ekraanilt näha-kuulda. Õnne kogu teie perele ja eriti pisi-õele. Nii armas.
Paavo28. aprill 2015, 17:39
Salong on Saaremaa nimi, isa tal vist saarlane, kas keegi teab ?
Lugeja28. aprill 2015, 18:28
Nimi Salong on olemas ka mujal maailmas, see ei ole saaremaa nimi. Ja artikkel on emast ja pojast. Otsust rääkida just nii, on pere otsus ja seda tuleb austada
Paavo29. aprill 2015, 08:12
uuri Aadu Mustalt eesti perekonnanimesid - Salong on puhtalt Saaremaal esinev nimi, seega poisi isa või vanaisa on kindlalt Saaremaa mehed. Nagu Tõnis Mägi, Ivo Linna ja Marju Kuut. Rääkimata Heli Läätsest, Anu Kaalust ja Margus Vaherist. jne
üks mees28. aprill 2015, 17:11
Vot see on naine- ilus, lahe ja seejuures naiselik! Selline, kes ei ürita peale 40dat eluaastat tibi olla. Pojast pagana laheda noore mehe kasvatanud. Ma olen vist 1 silmaga 2 saadet näinud ning ei uskunud silmi-kõrvu. Kas tõesti eestis on nõnda võimekaid rokkareid veel olemas? Pane edasi Karl Mihkel Salong!
n28. aprill 2015, 15:57
Tore poiss, imelikul kombel poetasin pisara, kui teda superstaari saatest välja hääletati, mida ma antud saate puhul kunagi ei tee. Meeldib väga tema hääl, nagu Def Leppard junior :) Mihkel Sa ei pea, enam sinna saatesse minema, et saada tiitel, Sul juba on see ja tee asja edasi , mida naudid :) Edu!
Carl Pihcur Song28. aprill 2015, 15:25
28. aprill 2015, 14:39
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
Huvitav28. aprill 2015, 15:22
Kes on TEIE isa, kes on õpetanud teile teiste inimeste halvustamist? Teatavasti vanemaid valida ei saa, aga Salongi ema on küll väga tubli naisterahvas, kes on oma laste kasvatamisega suurepäraselt hakkama saanud! Nägin ühes saates ka vanaema, kes tuli tütrepojale kaasa elama, tundus samuti väga vahva, lõbus, intelligentne proua olema. Edu Salongile ja perele ning need, kel peale halvustamise midagi öelda ei ole, proovige oma elu paremini elada j ahoidke teiste osas suumulk kinni! Aitäh!
Õppimisest28. aprill 2015, 12:10
Karl Mihkel, küsi Tanel Padarilt õppimse kohta - usun, et ta soovitab sul soojalt võrdlemisi kiiresti gümnaasium lõpetada.
AHHAA28. aprill 2015, 14:11
Taas teise elu korrigeerija ja juhendaja?
naisuke28. aprill 2015, 14:11
Kas siis Padar lõpetas selle kiiresti? Ehk lõpetab 2015.
Küll...28. aprill 2015, 16:17
...Karl Mihkel leiab ka kunagi tee keskkooli lõpetamise juurde, kui arvab, et seda võiks vaja minna:) On palju maailmakuulsaid ja omal alal edukaid rokkstaare, kel haridustee pooleli jäänud, mis sellest siis ikka.
ähh28. aprill 2015, 11:56
Vahva poiss, andekas tundub olevat, aga vist väga laisk - selleks et laulda, tuleb palju tööd teha ja harjutada, niimoodi taieldes läbi ei löö - nagu viimane väljalangemine ka näitas, hüppas kargas laval, emotsioonid laes ja kõige selle tulemusel oli häälega kutu, laulis mööda. Professionaalid ei saa endale seda lubada - häälekool peab paigas olema, et laval liikumine seda ei segaks. Kahju!
ähhile28. aprill 2015, 12:31
Väga laisk? Sa oled mingi maailmakuulus muusik omastarust, et siin tead rääkida, kui palju tuleb harjutada:D Inimene on terve ELU muusika juures olnud, tal on OMA bänd, kellega kujutan ette, et harjutatakse ikka tunde päevas..., rääkimata sellest, et ta laulab ja mängib kitrs iga jumala päev. Inimene teeb seda, mis hingelähedane ja tuleb tal suurepäraselt välja. See pole mingi kohustuslik pilliharjutamine, vaid tema ELU! Ja see, mida sina kallis ekspert nimetad taidlemiseks on lavaliikumine- professionaalne, publikuga suhtlev ja võimas. Oled muidu kunagi käinud mõne tuntud rokkbändi staadionikontserdil? Ilmselt mitte, sest muidu sa teaksid, et Salongi liikumine just profikategooriasse kuuluski. Edu Sulle, Salong, Sina jõuad kaugele!
Kuule29. aprill 2015, 08:34
kas sa harjutad kohe kaks korda päeva või? Ei, ma harjutan ikka mitu korda päevas.
to: ähh28. aprill 2015, 14:13
Väljalangemine ei näita kohe kindlasti kellegi laiskust. Sa arvad, et hääletajad on kompetentsed? Ei ole!
Kaia28. aprill 2015, 14:30
Justnimelt! Kuule ähh, laiskus ei ole selle poisiga mitte kuidagi suguluses! Ta ongi selline tõeline, tulihingeline muusik, kes ei lähe ilma oma kitarrita vist mitte kuhugile! Tema "harjutamine" ongi päevast päeva ja õhtust õhtusse...Ja see väljahääletamine- nimetame asju õigete nimedega: Ei saanud toimuda VÄLJAhääletamist, kui tema poolt ei saanud korduvalt ja korduvalt hääletada:-( Edu Salongile, edu perele!
Mumm28. aprill 2015, 11:14
See artikkel tõi päikese minu päeva algusesse! Nii vahva, armas, eluterve mõtlemisega perekond! See on lapsevanemana olnud ka minu ja mu abikaasa lähenemine- ei maksa lapsi mingitesse raamidesse ja tegelikult vanemate endi unelmasse suruda! Kui ikka pole annet, ega tahtmist, siis ei tule sellest asjast lõpuks muud, kui üks suur pettumus...vanematele! Jah, olen isegi kuulnud, kus lapsed teismelisena hakanud sõna võtma stiilis, et miks vanemad on sundinud õppima mingit pilli, käima teatud trennis jne, kui laps on kogu elu seda vihanud lausa. Ja vanemad: Kuidas sa räägid, kuidas sa julged? Kas sa tead, kui palju raha me oleme sinu trenni alla matnud, sa ei jäta pooleli! Lõpuks...ikkagi jäetakse, kui asi oli pealesunnitud. Seetõttu ongi vanemaks olemise üks suur ülesanne jälgida ja tunda oma last ning asuda arendama neid külgi, mis talle endale kõige enam meeldivad ning mida laps teeb hea meelega:) Olge mõnusad! Tervisi Pärnust:)
Njha28. aprill 2015, 11:18
mina täitsa tean ka üht, kes muusikakooli uksest mööda minnes mainis: küll on hea tunne siin, tead, et ei pea enam elu sees sellest uksest sisse minema!
just nii28. aprill 2015, 14:00
Mina kuulen paljusid lapsi koolis kurtmas, et ei taha muusikakoolis käia, aga vanemad käsevad. Käsu peale häid tulemusi pole loota ja hea tulemus on see, kui noorele asi meeledima hakkab. Vastasel juhul jääb meelde vaid see, et ma pidin tegema kõike käsu korras, vanemate pärast. Aga sellest on räägitud palju ja seda kahjuks ei muuda. Artikkel oli tore.
Vägisi ei saa28. aprill 2015, 14:52
No just just. Mina tean praeguseks 17 aastast tüdrukut, keda vanemad (peamiselt ema) sundisid peotantsus käima, trenni rügama, võistlema jne. Kõik need tualetid ja kleidid ja kingad maksid ...ikka väga suuri summasid. Tüdruk aga soovis jalgpalli mängida:) Läks pikki aastaid enne, kui vanemad aru said, et ei tule temast mingit peotantsijat, sest ta nimme ei soovi selleks saada. Viimased 3 aastat vist jalgpallikoondises ja nagu äravahetatud inimene- läheb suure rõõmuga trenni! Kuulake oma lapsi, kulla vanemad. Mis paneb silmad särama, toob ka häid tulemusi!
Vanamees saatest28. aprill 2015, 11:00
Minu meelest olid sel kutil kõikse paremad laulja võimed!
Mis 28. aprill 2015, 11:04
sest tolku; mingi viimase viie.kuue aasta jooksul on minu isikliku arvamuse järgin parimad lauljavõimed olnud Birgit Varjunil - ja nii kadunud kui kadunud! Ega talle julalapärast see rinnavähk tagasi tulnud, millest mingi kolm-neli aastat tagasi juttu oli?
Sry28. aprill 2015, 11:04
JUMALAPÄRAST muidugi :
eWa28. aprill 2015, 11:47
Varjuni hääl ei lähe peale massidele, võib-olla seetõttu me temast ei kuule. Ehk ikka laulab kuskil? 2012 superstaar Rasmus on ka pildilt kadunud, ju ajab seda muusikaasja oma ansambliga teatud konkreetsele seltskonnale.
Superstaariks olemine eeldab ikka rohkem suurele hulgale meeldimist /Ott, Birgit).
X-faktorit ei ole neis kelleski ja seda olekski palju loota nii väikese riigis nagu Eesti. Me pole suur Ameerika, kust võib leida uskumatuid andeid.
Eee...28. aprill 2015, 14:58
Selle X-faktori kohta ei tea rääkida, sest keegi neist ei ole suurte hulgas proovida saanud. Nagu see USAst pärit manager ühele Eesti muusikategijale vast kümme aastat tagasi ütles: edu peaks ikka omalt maalt algama; aga kui Eesti mees talle selgitas üht-teist meie rahvaarvu, keeleruumi jms kohta, siis kratsis kukalt ja ütles: then are you screwed...
Selle29. aprill 2015, 08:38
sõna oleks võinud küll kirjutamata jätta.
saate vaataja28. aprill 2015, 12:00
Vimed on, aga valesti kasutab. Õppima peab laulutehnikat, siis oleks ta hea laulja ka ehk.
Tesmelise tütre ema28. aprill 2015, 10:48
Üle pika aja väga vahva artikkel! Mina pooldan samuti sellist lapsevanemaks olemist, kus vanemad on lastele eelkõige sõbrad, mitte käskijad/keelajad stiilis "muna ei õpeta kana". Kui vanemad lastega piisavalt suhtlevad ning teineteist kuulda võetakse, siis ei ole ka mõttetuid riide! Ema näeb Sul, Salong välja sama lahe, kui Sa ise. Kena naine! Ja pisike õde, kes Sulle alati nii südamest kaasa elab- olen juba ammu märganud, et olete üks tugev, tugev pere, kui kõik teineteist austavad ja armastavad. Salongi vanaema oli ka muuseas super armas ja näeb sama kena ning nooruslik välja, kui ema! Soovin südamest edu teie perele. Salong- Sina oled valmis staar! Tõeline rokkar!
isa28. aprill 2015, 13:18
Ei peagi kõigile kõigest rääkima. Isegi, Äkki isa ei tahtnud avalikkuse tähelepanu? Võibolla on lahutatud...mis sellest siis? Isegi, kui elavad ilma isata, näitab see, kui hästi see ilus ema on oma laste kasvatamisega hakkama saanud:) Selles peres on kõik olemas! Kasvatada oma lapsest/lastest sellised lahedad, andekad inimesed ja sõbrad- see käib üle jõu paljudele peredele, olenemata sellest, kas seal on isa või mitte. Kõik algab suhtumisest, nagu oli ka siin Salongi ema poolt ära märgitud: nad laulsid autos kõik koos! Koos tegemine, lapsevanem koos lastega tegutsemas, mitte nii, et sina oled laps ja mina olen vanem ja laps on alluv- sellisest suhtumisest ei saagi tulla usalduslikku ja sõbralikku lapse-lapsevanema suhet mitte iial.
Meeri28. aprill 2015, 10:37
Väga meeldiva olemisega inimesed tunduvad olema, nautisingi selles saates ainult Karl-Mihklit, teised rohkem eneseimetlejad ja tühikarglejad! Aitäh,Sulle Karl- Mihkel ja edu tulevikus!
Noh-ile28. aprill 2015, 10:27
Aitäh Sulle, nüüd saan aru 😄 Alguses tundus täiesti segane lause olevat, need on need keelenüansid 😄
Palun selgitage28. aprill 2015, 10:14
Kuigi usun, et oskan eesti keelt päris hästi, ei saa ma aru Karl Mihkli lausest kus ta ütleb, et tema VANEM õde ( 17 ) on temast, seega siis Karl Mihklist 1aasta ja 4 kuud NOOREM.....Mida see lause päriselt tähendab?
Noh 28. aprill 2015, 10:18
seda, et tema kahest õest vanem on temast 1 aasta ja 4 kuud noorem.
28. aprill 2015, 12:12
Lugemisoskusega on tõesti vist probleem!
lugeja28. aprill 2015, 12:31
tglt peakski olema Minu vanm õde on ....aastane ja noorem..... aastane ;)
lugeja 28. aprill 2015, 12:32
vastan:28. aprill 2015, 13:01
Karl Mihklil on kaks õde. üks neist on vanem kui teine, ehk noorem õde. mõlemad on temast nooremad.
Kass28. aprill 2015, 09:50
Mind hakkas hoopis huvitama,kes on see imbetsill,kes ilusatele positiivsetele kommidele miinuseid laob.Nagu oleks õnne ja edu soovimine midagi taunimisväärset.
Ka minu poolt Salongidele edu ja õnne!
See28. aprill 2015, 09:59
kommentaariumi pluss/miinus on mu arust mitte mingi objektiivsusele pretendeeriv hinnang, vaid tähendab nõus/ei ole nõus. Mõni ehk lihtsalt arvab, et poeg ema projektina (nagu siit ridade vahelt läbi kumab, lisaks veel teist korda samal konkursil või rokkaritüüpi tegelane üldse seal, enamus selliseid ju suhtkoht põlgab seda saadet) ei ole justkui mehelik või nii - noh, küllalt on näiteid, kus energiline ema oma lastele manageriks on hakanud, nii et viltu pole mu arust küll jah midagi!
Veel28. aprill 2015, 10:03
võib tuua näiteid ka muust vallast, nt jalgpall (mis fännide reaktsiooni poolest laias maailmas mingi osa rockmuusikaga üsna sarnanegi); XX sajandi suurimaks tunnistatud Pele oli oma vanemate projekt - tema isa mängis, aga sai ropult vigastada ja hiljem lasi tuttaval treeneril poja Santose klubisse katsetele viia, mis läks hiilgavalt läbi. Jne, jne.
vahva28. aprill 2015, 09:48
te ju päris ühtenägu!Edu
kah poja ema28. aprill 2015, 08:26
väga tore artikkel. Vahva ema ja poeg, soovin neile elus palju õnne!
Soovin neile edu28. aprill 2015, 08:25
Ning haridus ei anna haritust ja ei tee inimesest seda, kes ta on. Paljud jätavad kooli pooleli (mitte, et ma promoks seda), kuid enamus pärast väikest pausi, jätkavad oma õpinguid ja oskavad õpinguid paremini hinnata, kui oleks ehk mõni aasta varem teinud. Tean seda omast käest.
Samuti tean seda, et mingi koolitunnistus või diplom ei anna sulle kõike eluks vajalikku, ise pead ka teotahteline olema. Küll neid hästi haritud inimesi, kes on tööta või töötavad madalamal ametikohal, kui võiks. Samuti on küll neid, kes omal ajal on kooli pooleli jätnud, kuid on elus päris kaugele jõudnud (vaata kasvõi Padarit)... Nii, et haridust ja edukust pole mõtet ühte patta panna, kõik sõltub eelkõige inimesest endast
Jaan28. aprill 2015, 08:13
Vau, vau....nii ilus naine, et hing jäi kinni!
Jah28. aprill 2015, 09:53
on küll, tõsiselt ka, aga elu ei ole vist kerge olnud, sest 43 eluaasta kohta on kortsukesi näos omajagu - mitte et need inetumaks teeksid, pigem vastupidi, nt mulle endale väga siledad nukunäod ei meeldi sugugi!
Juhan28. aprill 2015, 11:28
Sheryl Crow kloon. Heas mõttes öeldud, sest SC ongi kena.
trraaa28. aprill 2015, 18:51
to: ehh28. aprill 2015, 07:55
Kas Sul on väga valus, kui seda ei tea?
ok28. aprill 2015, 07:54
ok, hing on hipilik, aga kuidas selle vaimuga on?
naisuke28. aprill 2015, 07:54
Ja väga sarnased ka välimuselt. Edu, armastust ja õnne teie perele!
???28. aprill 2015, 07:49
ehh28. aprill 2015, 07:44
Kes maksab hariduseta Karl Mihkli oma asja ajamise ja plaanidevaba elu kinni? Ema?
aga28. aprill 2015, 14:16
Tarz28. aprill 2015, 14:35
Kuule, sina, mis muretsed, kes maksab? Ma usun, et Salong käib oma bändiga esinemas ja teenib oma kopka ise, ehk toetab emagi. Tegemist ei ole rumalate inimestega, kes majandada ei oskaks, ära sina sellepärast küll muretse:)