Inimesed

Naljamees põline rikas? Kui raske ja tulus töö on rahva naerutamine? (12)

LISA KOMMENTAAR

Mr. John26. aprill 2015, 15:44
Ei ütleks, et naljad on otsas. Tegijaid ikka jätkub. Isegi kirjutaks, aga kellele ja kuhu pakuks.
ÕIGE!26. aprill 2015, 14:40
Parimad naljad on juba tehtud ja parimad naljamehed mulla all. Kadunud on ajend, mille üle "ridade vahel" nalja teha. Jääb vaid ilkuda tänapäeva-Eesti üle. Aga kaua võib...
kivinägu26. aprill 2015, 11:01
Ma arvan, et kõik vist teavad, et USA-s on kombeks ette öelda, kui nalja tehakse. Kui ette ei ütle, et nüüd tuleb nali, siis mitte keegi ei saa aru, et nalja tegid. Lehtedes on aegajalt ette tulnud USA-s elanud inimeste memuaare. Eestlased on teistsugused. Neile ei pea ette ütlema, et nüüd on naermise koht, ise tunnevad selle koha ära. Mina teen sellest kõigest järelduse, et USA-s on naljaideede kriis juba ammu alanud ja pole siiamaani ära lõppenud. Kahju, kui eestlastele tuleb kah tulevikus naljasaadetes taustaks naeru lasta, et kõik ikka teaksid, et too imelik sell ekraanil tegi praegu nalja. Aga Eesti naljameestele soovin oma naljasoone edasist arendamist ja mitte laskumist USA tasemeni.
Jaa25. aprill 2015, 21:43
Edu igal alal nõuab ränka tööd. Raske on muidugi siis, kui sa teed midagi ainult raha pärast. Aga palju neid lotomiljonäre või suure päranduse saajaid ikka on. Ja kui ikka väga raske on, saab alati oma elus uue lehekülje pöörata, kuhu võib-olla veel kirkamad read kirjutatakse.
25. aprill 2015, 20:43
No aga Korolevi uus teater pidi ju mustalt teenima hullu pappi! Valetamise eest pidid olema hullud tariifid! Uut maja pidi otsima , seletati, et uuele mehele õnnestus kott pähe tõmmata jälle! Tubli naine, kas auguga pappi teenib! Eesti Nokia!!
minu25. aprill 2015, 19:57
arvates ,oli ideede lõpp juba siis ,kui etendus uuspõllu teine monotükk
juba siis läks asi käest ära ja tekkis kordamine
eesti nali ehk ongi villets seetõttu,et seda teevad näitlejad
läänes on enamasti stand up,kus nali peab olema hea,muidu sind lihtsalt ei kuulata
stand upi koomikust võib tõesti saada ka hea komöödianäitleja,aga heast näitlejast ilmsesti head ja teravat koomikut ei saa
Mina25. aprill 2015, 19:46
olen õnnelik, et valdan perfektselt vene keelt, nende naljad on vägagi vaimukad ja ajakohased, naerda saab nii, et piss püksis.Ja vana Baskin sai kuulsust ka tänu Raikini repertuaarile.
tom25. aprill 2015, 18:14
just,vötke köik kommunistid sealt toompealt ette,,ka miljoni kadumine? niikuinii tagasi ei maksa,olgugi ,et lubas,,kui saan brüsselisse suure palga peale,nii maksan tagasi,,sellise ütlemise andis ta ennem brüsselisse minekut uudite saatesse teles..
kas25. aprill 2015, 12:51
viga ei ole mitte Normanis endas ,ei pea küll teda mingiks naljameheks
KUMMIKLOUN25. aprill 2015, 12:18
Võtke poliitikud ette, rahvas jookseb karjadena vaatama.Ei julge või???
Riina25. aprill 2015, 08:39
Tublid olete Normann, Uuspõld,Sepp jt. EDU ja ideid !