Foto: Teet Malsroos
Inimesed
24. aprill 2015, 07:00

Kust on pärit Teele Viira vinge hundipiltidega kleit? (7)

"Ma sain selle kleidi ühe väga andeka Eesti disaineri Perit Muuga käest," tutvustab lauljatar Teele Viira oma ülivinget kleiti, mida kandis Kroonika 1000. numbri ilmumise puhul peetud peol. 

"Ma tema pärast siia peole tulingi, et seda kleiti näidata," muigab Viira ja lisab, et niisugusel üritusel ei saanud sellist kleiti lihtsalt kandmata jätta. Teelel oli seljas pikkade varrukatega maani ulatuv printsessilõikeline kleit, mille tegi eriliseks just selle muster – kleidi mustri moodustavad mitmesugused hundipeade pildid.

Kleit pärineb disainer Perit Muuga esimesest kollektsioonist "Army of me", millega ta tuli esimest korda avalikkuse ette 2014. aasta Tallinna moenädalal ja see tituleeriti meedias moenädala avapäeva üllatajaks. Samal ajal avas disainer ühtlasi Tallinnas oma salongi. Samasugust kleiti leidub kollektsioonis ka öökullipiltidega ning pika kleidi hinnaks on 450 eurot. Huntide ja öökullide mustriga on veel meestele triiksärgid ja naistele lühikesed kleidid.

Kuigi Perit Muuga jõudis Eesti moemaastikule alles möödunud aastal, on ta juba suuri tegusid teinud – tema uue kollektsiooni "All mine" esitlus toimus 21. veebruaril Londoni moenädala šõul Westbury Hotellis. Märtsis jõudis kollektsioon ka NO99 lavale ning sellest pärinevat ruumiliste lilledega kaetud maani kleiti kandis viimases superstaarisaates ka finalist Jana Liisa Johannson (teisel pildil).