DAAM KOERAKESEGA: Paris Hiltoni lemmik-chihuahua Tinkerbell klähvib nüüd taevastel jahimaadel. Foto: VIDA PRESS
Inimesed
23. aprill 2015, 07:00

Paris Hilton leinab oma truud väikest koerakest

Alailma kallimaid ja sõpru välja vahetav seltskonnastaar Paris Hilton on ilma jäänud ustavaimast kaaslasest. "Mu süda on murtud," ahastab Paris Instagramis. "Pärast 14 vapustavat ühist aastat suri mu kulla Tinkerbell vanadusse."

"Peeter Paani" haldja järgi nime saanud chihuahua Tinkerbell elas inimaastates ligi sajaseks, märgib ajakiri People staarkoerale pühendatud artiklis. Paris kurdab, et oleks otsekui pereliikmest ilma jäänud. "Tinky oli nii eriline ja vapustav hingeke. Käisime koos paksust ja vedelast läbi. Ma ei suuda uskuda, et teda pole enam."

Hotelliketi pärijannal on mitu koera, kuid Tinkerbell oli tema lemmik. "Jään temast kogu eluks puudust tundma ja tema peale mõtlema," kinnitab seltskonnadiiva sotsiaalvõrgustikus.

"Ma armastan sind, Tinky. Sa oled legend ja sind ei unustata iial!"

Miniatuurne chihuahua oli Hiltoni hotelliketi asutaja Conrad Hiltoni lapselapse kaaslannaks juba 2003. aastal, kui too esmalt seksivideoga ning siis tõsieluseriaaliga "Simple Life" ("Lihtne elu") maailmakuulsaks sai. Tõsielusarjas võis näha ka Tinkerbelli. Samuti oli koer Parise seltsidaamiks moešõude esireas ning osturetkedel peentesse butiikidesse. Parisel oli kombeks oma sülekoera käekotiga kaasas kanda ning see vallandas lausa käekotikoerte buumi. Tuhanded ja tuhanded pikajuukselised ja kõrgekontsalised kaunitarid valisid moeaksessuaariks minikoera. Ent Tinkerbell oli kõrgemast klassist: tema poseeris koos Parisega ettevõtte Guess klantsreklaamis, kus seltskonnadiival olid üll vaid napid kuldsed bikiinid.

Kuid poputatud sülekoera elu polnud sugugi pilvitu, märgib People. 2004. aasta augustis kadus koerake ära ning Paris pakkus tema eest leiutasuks 5000 dollarit. Nädal aega hiljem ilmus Tinkerbell jälle lagedale, kuid Paris ei kommenteerinud seda poole sõnagagi.

Samal aastal avaldati staar­blondiini penist satiiriline raamat "Tinkerbell Hiltoni päevik: elu Paris Hiltoni sabas".