LIIGA LÄHEDASED: Wrigthi ja Heardi väga lähedane sõbrasuhe ärritab Deppi. Foto: Instagram
Inimesed
22. aprill 2015, 07:00

Johnny Deppi abielu on lagunemas?

Sahistatakse, et näitleja Johnny Deppi kümme nädalat vana abielu on juba lagunemas, sest tema nooruke naine Amber ­Heard on enesele uue ­silmarõõmu leidnud.

Nimelt liigub samuti näitlejana leiba teeniv Heard juba mõnda aega kõikjal fotograaf Io Tillett Wrighti seltsis ja ärritab sellega oma seaduslikku abikaasat, vahendab The Hollywood Gossip. Tillett on muu hulgas ka tuntud bi- ja geiaktivist, kelle loodud on projekt "Self Evident Truths", milles 2000 inimest identifitseerivad end kellegi teise kui heteroseksuaalsena.

Depp ja tema avalikult biseksuaalne abikaasa Heard abiellusid veebruari algul Bahama saartel, aga mitme allika väitel on värske abielu kõike muud kui õnnelik.

Nimelt veedab naine iga vaba hetke parima sõbra, mitte seadusliku abikaasaga. Asi on suisa nii hull, et avalikkuse ees nähti Deppi ja Heardi koos viimati veebruari alguses nende pulmapeol. Uuesti ilmus paar käsikäes piltnike ette eile, kuid see samm võib olla kõigest kuulujuttude vaigistamine.

Jagavad intiimseid hetki

Wrighti ja Heardi sõprus algas 2012. aastal ja noored said nii lähedaseks, et mingil hetkel kolis Wright isegi Deppi külalistemajja elama. Üks Deppi sõber pajatab aga, et Wright pole kaugeltki näitleja lemmik, sest ta veedab tema naise seltsis absurdselt palju aega. Õige pea pärast selle seisukoha avalikuks tulekut kolis Wright külalistemajast välja.

Heardi ja Wrighti suur sõprus on aga jätkunud ja alles eelmisel neljapäeval nähti neid ühel seltskonnaüritusel kudrutamas. Järgmisel päeval postitas Wright sotsiaalmeediasse pildi, kus nad teineteise kaisus poseerivad, ja kirjutas juurde: "Ma olen nii uhke oma suure armastuse Amber Heardi ja tema ettevõtmiste üle. Ta murrab stereotüüpe, olles tugev biseksuaalne naine maailmas, mis tahab, et ta valiks meeskonna. Minu kallile sünnipäevatüdrukule on see suurepärane nädal ja mulle on suur õnn, et võin teda oma perekonnaks nimetada." Samal õhtul tähistas Head Wrighti, Ashley Olseni ja paari sõbranna seltsis meeleoluka peoga oma sünnipäeva. Depp pidustustel ei osalenud.

Ja vähe sellest: kõigest paar päeva varem oli Wright Instagrami laadinud foto Heardi hotellitoa ülestegemata voodist, lisades selle juurde luulelise kommentaari sellest, kuidas tuleb oma fantaasiaid välja elada.

Kuhu kadus Depp?

"Kariibi mere piraatide" võttemeeskond oli hiljuti hädas, kui Johnny Depp vigastatud käe pärast mõneks ajaks puhkuse võttis ja siis lubatud ajaks võtteplatsile ei naasnud, vahendab The Courier Mail. Staar vigastas kätt märtsi algul pärast tulist telefonikõnet abikaasa Heardiga. Kui kõne lõppes, oli Depp nii endast väljas, et virutas käe läbi klaasukse.

Näitlejale oli broneeritud eralennuk, kuid ta ei jõudnud selle peale ja haihtus kõigi vaateväljast tervelt nädalaks. See pikendas pausi Austraalia võtteplatsil, kus 200 palgata puhkusele sunnitud meeskonnaliiget ootasid, millal Depp naasta suvatseb.

Paari asjasse pühendatud isiku väitel jäi näitleja USAsse kauemaks, et 29aastasel abikaasal silm peal hoida. Depp jõudis siiski võtteplatsile tagasi, aga ei ole oma käitumist seni sõnagagi põhjendanud. "See on temast äärmiselt ebaprofessionaalne. Kõik ootasid teadmatuses," pahandab üks võttemeeskonna ­liige.

Deppi vigastuse pärast lükkus filmi valmimine niigi lubatust tunduvalt hilisemale ajale. Tema müstiline kadumine pikendas seda veelgi.