Video: Teet Malsroos
Inimesed
21. aprill 2015, 07:00

Lisatud ka TV3 videod!

ÕHTULEHE VIDEO | Annabel Guitar: äkki ma olengi staarisaate jaoks liiga noor? (9)

"Pingelangus on tegelikult suur," ohkab viimasest superstaarisaatest lahkuma pidanud Annabel Guitar. Mõtiskledes: "Ehk olengi ma selle melu ja saate jaoks liiga noor. Olen ju siin kõige noorem osaleja. Olen väga emotsionaalne, loomulikult." 

Pühapäeval võistles järgmisesse superstaarisaatesse pääsemise nimel kaheksa noort lauljat, kellest ühel tuli taas konkursist välja astuda ja koju minna. Seekordne eestikeelsete lugude voor sai saatuslikuks 17aastasele Annabel Guitarile, kes esitas laulu "Armastuse lugu".

Kohtunike hinnangul polnud Annabeli esitus eriti puhas; kurdeti, et ta kippus nii-öelda ära sööma sõnalõppe ja paisutas pikkadel nootidel ebaloomulikult üle. Maarja-Liis Ilus arvas, et Annabel on selle loo jaoks liiga noor – nii tehniliselt kui ka sõnumi edastamise mõttes. Samuti logisenud laulja koostöö bändimeestega.

"Kohtunike kommentaarid olid õiglased. Igaüks tahab muidugi kuulda midagi positiivset, aga kohtunikud räägivad ausalt. Järelikult on see tõsi," ei sea Annabel kohtunike kriitikat kahtluse alla.

Ta kinnitab, et läks pühapäeva hommikul telemajja normaalsete tunnetega, kuid pärast esimest lauluproovi sai aru, et on veidi liimist lahti. "Ma tegin esituse nii hästi, kui suutsin, aga ehk võtsin selle lauluga liiga suure ampsu," arutleb Annabel, mis võis saada saatuslikuks. "Samas tegin ma eelmises saates sellise numbri, millega jäin väga rahule ja millele sain terve nädala head tagasisidet ja saan edaspidigi."

Mis siis seekord juhtus, et Annabel liimist lahti oli? "Inimesed ei näe, kui raske see kõik emotsionaalselt on. Siin on päris ränk emotsioonide virvarr ja ühel hetkel murdub ka kõige tugevam. Me kõik murdume siin korra ja nüüd oli minu kord," pihib Annabel, et saade "Eesti otsib superstaari" paneb võistlejate närvid proovile. 

Keskendub taas koolile 

Annabelil oli pärast saadet tükk tegemist, et pisaraid tagasi hoida, sest pingelangus oli suur. "Mina tegelen kindlasti laulmisega edasi, selles pole kahtlust, aga eks seda ole näha, kui suurelt," lubab ta ja nõustub väitega, et vahel läheb neil, kes staarisaatest varem välja kukkusid, lõppkokkuvõttes paremini kui esikolmikul.

Eile pakkis Annabel asjad, istus Tartu bussile ja sõitis kodulinna tagasi, et jätkata kooliteed, mis on vahepeal pisut unarusse jäänud. "Ma ju saate pärast kooli pooleli ei jätnud ja nüüd saangi kõik ilusti ära lõpetada," ütleb Annabel, kes tegelikult käis ka laulusaate ajal Miina Härma gümnaasiumis 10. klassi töid tegemas. "Eelmise perioodi tegin kenasti lõpuni, väga palju ma maha ei jäänud. Õpetajad tulid kõik väga hästi vastu ja olid valmis mind aitama." 

Karl Salong: tunne oli päris traagiline 

"Praegu on hea tunne. Mul on hea meel, et sain edasi," ütleb Karl Mihkel Salong, kes seisis koos Annabel Guitari ja Jana Liisa Johannsoniga kolme vähim hääli saanud laulja hulgas ja pääses napilt väljakukkumisest. "See tunne oli päris traagiline. Pigem polnudki mure enda, vaid selle pärast, et keegi läheb välja."

Salong esitas Urmas Alenderi lugu "Kui mind enam ei ole" ja proovis enda sõnul lauldes olla väga emotsionaalne. "Ehk seetõttu kannatas vokaal natuke, aga ma ise jäin väga rahule. Kui lavalt maha tulin, olin sillas, sest enda arvates läks mul väga hästi."

Maarja-Liis Ilus ütles, et Salongi esituses on tublisti emotsiooni, kuid paraku häirisid teda mustalt lauldud noodid. Rein Rannapi hinnangul oli noormehe esitus korralik, Jarek Kasari meelest aga siiski mitte väga veenev.  

Tanel Padar leidis, et Karl Mihkli enesekindlus on kadunud ning oli noore laulja esituses natuke pettunud.

"Kunagi ei tea, mis kohtunikud ütlevad, aga kui ma oleksin välja läinud, siis hea emotsiooniga," mõtiskleb Karl Mihkel.