Inimesed

Jeremy Clarkson: "Arst ütles, et mul on tõenäoliselt vähk." (5)

LISA KOMMENTAAR

Haige mees22. aprill 2015, 06:56
Tüübil on ikka korralik tähelepanu vajadus.
?21. aprill 2015, 18:58
Segane artikkel. On siis vähk või ei ole. Pole olemas sellist diagnoosi, et vist on vähk. Kas mitme kuu pärast pole ka jõudnud veel kontrolli minna? on siis kogu aeg nii kiire nende võtetega vms?
maamees21. aprill 2015, 20:27
Esmane arvamine,et on vähk.Hilisemad uuringud alles tõestavad,kas on või ei ole.Ükski arst ei ütle esimese korraga kindlalt,vaid arvavad ja saadavad uuringutele.Vot nii see käib,ja seni elad esmase ütlusega,kuni oled uuringutel käinud.
Margit21. aprill 2015, 12:51
Need inimesed,kellele ei ole sellist diagnoosi teatavaks tehtud kas või oletades,et see on .....Need ei oska ka arvata,kuidas sellele reageerib.Mind viis täielikult segadusse teada saamine,et minu emal on vähk.Seda teades saades pidin ema poole sõitma,sest tema oli kodus murest juba segane.Ka mina oleks äärepealt sõites avarii teinud.Peatasin auto teepervel ja tulin autost välja ,laskusin põlvili ja lihtsalt hakkasin nutma südamest röökides.Nutsin ja mõtlesin,et mis nüüd saab.Hiljem,kui sai Tartus ära käidus uuringutel ja uus tulemus teada saadud,siis oli meeletu kergendus.Nii et ei maksa teisi hukka mõista.Igaüks reageerib erinevalt.Nii et ennem mõelge,kui tulete teisi hukka mõistma.Ja annaks jumal,et sellist diagnoosi nagu VÄHK kellelegi ei panna.
Rusikas21. aprill 2015, 11:35
Ta on ju enne seda diagnoosigi rusikatega vehkinud. Mis siis syyks oli? Kui iga vähidiagnoosi saanud inimene rusikatega vehkima hakkaks, mis siis saaks? Aga nagu öeldakse, oled loll kui vabandust ei leia