Sofia Vergara ja ärimees Nick Loeb,Foto: Vida Press
Inimesed
20. aprill 2015, 07:00

Näitleja Sofia Vergara sundis assistenti surrogaatemaks

Kui näitlejanna Sofia Vergara oli suhtes ärimees Nick Loebiga, mangus ta väidetavalt oma toonast assistenti, et see hakkaks neile surrogaatemaks.

Nick on esitanud Sofia vastu ametliku kaebuse, et takistada naist hävitamast nende külmutatud embrüoid, mille abil soovis paar mõni aasta tagasi lapsevanemaiks saada. Samast kaebusest selgub, et Sofia sisuliselt sundis oma toona 44aastast assistenti paari surrogaatemaks hakkama, vahendab New York Post.

Nick väidab, et Sofia tegi oma assistendile kompensatsiooniks 200 000 dollari väärtuses kinke ja maksis kinni naise eluasemelaenu, kuigi paari advokaat soovitas tungivalt seda mitte teha.

Esialgu vastu puigelnud assistent jäi nõusse ja Sofialt pärit munarakust ning Nicki seemnerakkudest moodustunud embrüo siirati talle 2013. aastal kahel korral. Mõlemad katsed ebaõnnestusid.

"Sofia mangus oma assistenti. Ta rääkis naisele, et too on ainus inimene, kellele ta sellise ülesande usaldaks," räägib anonüümseks jääda sooviv allikas.

Pärast kaht ebaõnnestumist sai Nick Sofiale siiski selgeks teha, et targem on kasutada agentuuri, kuid kolmanda katseni nad ei jõudnudki – enne läks paar lahku.

Nüüd soovib Nick aga alles jäänud embrüoid endale, sest tahab lapsi. "Ta kinnitas Sofiale, et tollel pole vaja millegi pärast muretseda: ta kasvataks lapsi ise ja hoolitseks nende eest suurepäraselt. Sofialt ei nõuaks ta mitte midagi, ka mitte raha. Naisel poleks mingisugust kohustust nende laste eest vastutada. Aga Sofia pole sellise asjaga nõus," jätkab allikas.

Sofia sõbra sõnul on täiesti alusetu väide, nagu tahaks Sofia embrüoid hävitada ja Nick neid päästa üritaks. "Nad otsustasid mitu kuud tagasi üheskoos, et embrüod jäävad kliinikusse, kus nad praegu on, ja nendega ei tehta midagi. Sofial pole mingit plaani neid hävitada," kinnitab sõber.