Foto: YouTube
Müstika
19. aprill 2015, 09:50

VAATAMINE ENDA RISKIL: see kummituslik video on vaatajatel põhjustanud valu rinnus, ärevust ning seletamatuid peavalusid (62)

Anomaaliaid uurivate entusiastide hulgas on hetkel kuumim teema video ühest kõhedust tekitavast nukust. Väidetavalt on üks inglanna saanud pärast selle vaatamist südameataki, ligi 80 inimest on kurtnud valusid rinnus, ärevushäireid ning peavalusid. 

Inglismaal elav Jane Harris, kes on spetsialiseerunud anomaaliatele, väidab, et inimestel, kes on näinud kõnesolevat Peggy nimelist nukku, on hiljem avaldunud mitmed tervisehädad, vahendab Daily Mail. Harrise arvates on nukk vaevatud kurjast vaimust. 

Üks videot vaadanud inimene on tunnistanud, et ajal, mil ta nukku nägi, hangus tema arvutiekraan ning ta tundis toas külma õhku. Seejärel tundnud ka kellegi kohaolekut ning tema liikumist. 

Harris, kelle juures nukk hetkel on, tunnistab samuti, et ka temal on pärast Peggyga tegelemist esinenud migreenihooge. 

Anomaaliauurijale tõi Peggy tema endine omanik, kes kurtis, et näeb öösel kohutavaid õudusunenägusid ning ärkab tihti värisedes ning kuumahoogudes. Läinud septembris tabasid naist juba hallutsinatsioonid. 

Arvatakse, et nuku sees on 1946. aastal Londonis sündinud naise vaim, kes suri astmahoo tagajärjel. 

Paljud, sealhulgas kaks meediumi, on seisukohal, et nukk on seotud Holokaustiga. Spetsiaalseid kirjutusseansse läbiviinud meediumid said kirja kaks sõna "täht" ja "David", mis viitab nuku seotusele juutidega.