Inimesed
18. aprill 2015, 14:44

ÕHTULEHE VIDEO | Anu Saagim: ma võin ka 75selt ennast paljaks võtta! (100)

"Oli perioode, kus ma olin iga kolmanda Kroonika kaanel! Siis tuli pikem paus, sellepärast et Kroonika tegi mulle väga haiget ja siis ma ei nõustunud andma intervjuusid..." meenutab Elu24 peatoimetaja Anu Saagim Kroonika 1000. numbri peol videointervjuus Õhtulehele. 

"Oli üks hetk, kui Kroonika võttis hambusse minu armsa ema ja lapse. See on täiesti andestamatu tegu!" toonitab Saagim. "Minu motoks on alati olnud: kirjutage minust ükskõik mida, jätke rahule lapsed ja vanemad ning ärge kirjutage haigustest ja surmast!"
Saagim peab kahetsusväärseks, et Kroonika ühel hetkel seda reeglit rikkus. "Ma sain tõesti haiget. Jaa, noh, kõik ülejäänud on ajalugu. Ma olen tegelikult südames andeks andnud. Aga millegipärast see okas ei ole lõpuni välja tulnud, väike otsake on jäänud südamesse..."

Saagim peab elu parimaks omaduseks lühikest mälu omamist. "Minul see õnneks on. Ma olen hästi positiivne inimene. Ma pikka viha ei pea, unustan hästi kiiresti vastukäimised ära," märgib ta. 

Kui Saagim sai 50, poseeris ta Anne & Stiilis alasti ning lubas toona, et see jääb tema viimaseks alastipildiks... vähemalt 70. sünnipäevani! Ehkki bravuuritar on ajast aega öelnud, et tal on (pool)paljaks kiskumisest kõrini, ei saa ta midagi lõplikku ses osas ka täna lubada. "No ma ei tea... Võib-olla polegi vaja põdeda, ma võiks enda üle uhke olla. Kui figuur kannatab, siis ma võin ka 75selt ennast paljaks võtta! Tänapäeval see ei šokeeriks enam kedagi!" arvab ta. 

Vaata videost, millest Saagim veel pajatas!