Foto: Vida Press
Inimesed
18. aprill 2015, 07:00

Justin Timberlake’i poeg sai nime vanaisa järgi

Justin Timberlake’i ja Jessica Bieli poeg sai nime Justini hiljutilahkunud vanaisa järgi. Laps nägi ilmavalgust eelmisel nädalal, vahendab People.

Paar ei soovinud raseduse ajal lapse sugu teada, kuid nimi oli neil valmis mõeldud nii tütrele kui ka pojale. Käiku läks seekord viimane: Silas Randall Timberlake. Silas on Justini hiljutilahkunud vanaisa, Randall aga tema enda keskmine nimi. Ema ja lapsega on kõik korras, kuid Justini ja Jessica esindajad paluvad paarile sel erakordsel ajal privaatsust võimaldada.

2012. aastal pärast enam kui viis aastat kestnud armulugu altari ette jõudnud Jessica ja Justini romanss pole aga sugugi alati pilvitu olnud: enne abiellumist sahistati tihti, et Justin petab naist (teda seoti toona romantiliselt näiteks Kate Hudsoni, Olivia Munni ja Rihannaga) ja too omakorda ahistab meest oma jaburate nõudmistega. 2011. aasta märtsis läks paar suisa korraks lahku, aga neli kuud hiljem olid nad jälle koos.

Sellest hoolimata jätkusid kuulujutud, et tegelikult Justin ei austa oma kallimat: kui Jessicat pole läheduses, viskavat ta tema üle suisa nalja.

Sõbrad olid kindlad: suhe võib ju neil olla, aga Justin ei kavatse Jessicaga mitte mingil juhul abielluda. 2011. aasta suvel aga laskus laulja siiski ühele põlvele ja palus naise kätt.

Kui pulmad peetud, läksid peagi liikvele kuulujutud, et nad ei plaani lähiajal lapsi saada, sest neil pole selleks aega ega tahtmist. Pole teada, kas nendest juttudest ajendatuna või mingil muul põhjusel, kuid Jessica ja ­Justin varjasid perelisaootust avalikkuse eest viimase võimaluseni: nad tegid selle teatavaks ­alles Justini sünnipäeval aasta alguses.