Toomas Hendrik Ilves ja Evelin Ilves aastal 2011.Foto: TEET MALSROOS
Edda Pauksoni horoskoobid
17. aprill 2015, 18:16

Paukson ja Mang ennustasid Evelin Ilvesele abielu lahutamist, Toomas Hendrik Ilvesele elukoha muutust (34)

Edda Paukson hoiatas oma selle aasta horoskoobis, et pole võimatu, et sel aastal puruneb nii mõnegi Jäära abielu. Enamgi veel - otsus kooselu lõpetada võib osutuda sammuks, mida hiljem kahetsetakse. 

Evelin Ilves on sündinud 20. aprillil ehk täpselt Jäära tähtkujus.

"Mõnel Jääral võib abielu katkeda, mida hiljem südamest kahetsete," teatas Paukson aasta alguses. 

Kaljukitse tähtkujus sündinud (26. detsember) pole välistatud aga elukohavahetus.

"Kodus teete ilmselt suuri ümberkorraldusi. Võtate ette remondi, uuendate mööblit, kujundate koduaeda. Ei ole välistatud ka elukoha vahetus. Teie tegemised võivad kodustele tulla mõnevõrra üllatusena. Enne kui midagi pöördumatut ette võtate, pühendage nemadki asjasse," teatas Paukson.

Ka tähetärk Igor Mang on ennustanud Ilvesele elukohavahetust: "Aprillis tahab Kaljukits teha midagi kodu ja vanemate heaks. Ta plaanib hakata korterit remontima või sõidab suvilasse. Pole välistatud kolimine uude elukohta. On näha, et raha kulub elukoha peale rohkem kui tavaliselt. Tuleb ette ka asjade lõhkumist või kukub ta ise ja vigastab põlve. See ohtlik periood on 9.–18. kuupäevani. Aprilli viimane nädal toob rõõmu lastest. Kui tal endal lapsi pole, leiab ta inimese, kellega neid saada võiks." 

Toomas Hendrik Ilves ja Evelin Ilves on otsustanud lahutada 2004. aastal sõlmitud abielu. See on põhjalikult kaalutud ühine otsus. Kokkuleppe kohaselt jõustub abielulahutus 30. aprillil 2015.