Foto: TV3
Tele
17. aprill 2015, 09:39

TV3 VIDEO | Linnar Priimägi pani presidendi paika: see on ebaadekvaatne, mida ta teeb! Ta on veidrik ja ülemaailmne narr! (267)

Neljapäeval arutlesid TV3 vestlussaates "Õhtu" imagoloog Linnar Priimägi ja suhtekorraldaja Ivo Rull, miks tekitavad president Toomas Hendrik Ilvese väljaütlemised arusaamatust. Stuudios läks tuliseks vaidluseks ning Priimägi süttis teemast niivõrd, et ei mallanud korralikult kaaskülalise mõtteidki kuulata, kritiseerides Ilvest järjekindlalt ja armu andmata.

Linnar Priimägi sukeldus vaidlusse sellise kirega, et ei andnud Ivo Rullile erilist võimalust sõna võtta, tekitades kaaskülalises tusameelt.

"Raske on rääkida, kui pannakse iga lause lõpus täiendavalt sõnu suhu ega lasta mõtet lõpuni rääkida. Laseme härra Priimägil saate lõpuni täis rääkida," märkis Rull pärast järjekordset Priimäe sekkumist.

Ivo Rull leidis, et president on rahvusvaheline mees, kelle arvamustest peetakse lugu ning neid tsiteeritakse ka maailmameedias, seejuures on Ilves Balti riikide üks eestkõneleja.

Priimägi Rulli ei toetanud, temal jätkus presidendi aadressil vaid kriitikat. 

"Kui me vaatame meie presidente, siis Lennart Meri oli eurooplane, Arnold Rüütel oli eestlane, aga praegune president on jänki ja tema jänkilikkus paistab silma - istub Riigikogus, kui saadikud annavad oma vandele allkirju, lösakil toolil, nätsutab närimiskummi, kui igav hakkab, siis tipib lauaserva all SMSi," rääkis Priimägi.

"See on ebaadekvaatne, mida Ilves teeb ja see ebaadekvaatsus tuleb sellest, et tal pole kellegagi rääkida. Kõik peavad teda veidrikuks, ta on ülemaailmne narr," jätkas ta presidendi suunal kriitikanoolte lennutamist.

"Avalikkus on segaduses – mis ta räägib? Me saame aru, et ta on võõras veri, ta ei kuulu meie hulka, ei esinda meie rahvast."

Vaata rohkem täispikast klipist!