UUS KOGEMUS: Veronika Portsmuth (34) ning tema elukaaslane Ants Lusti (47) said lapsevanemateks kuu aega tagasi.Foto: TEET MALSROOS
Inimesed
17. aprill 2015, 07:00

Dirigent Veronika Portsmuthi tütar sai nimeks Ingel Miina

Lapse sünd on igale inimesele rõõmus sündmus. Beebi sai nimeks Ingel Miina," ütleb dirigent Veronika Portsmuth, kes sai 12. märtsil esimest korda emaks.

Koorijuht ja laulupeotegelane Veronika Portsmuth (34) ning tema elukaaslane, agentuuri Creative Union juht Ants Lusti (47) said kuu aega tagasi väikese tüdruku vanemateks ja postitasid titevarvastest pildi ka sotsiaalvõrgustikku Facebook.

Praeguseks on jõutud juba üksteisega tutvust teha. "Kosub väga korralikult ja on tubli," räägib Veronika, kuidas neil läheb. "Väga hea laps on ka, täitsa suurepärane," ütleb ta, et väike ilmakodanik laseb vanematel öösiti kenasti magada.

Tunne, mis Veronikat valdas, kui laps talle esimest korda kätele pani, on tema sõnul kirjeldamatu. "On ju igati kihvt tunne, kui selline väike miniatuurne inimene ilmavalgust näeb. See on täpselt nii, nagu naised ikka ütlevad, et seda tunnet pole võimalik sõnadega kirjeldada."

Paar nädalat tagasi, kui Õhtuleht Veronikaga ühendust võttis, ei tahtnud ta nime avaldada, sest see ei olnud veel ametlikult vormistatud. "Meie tütre nimi saab inspireeritud headusest ja Eesti muusikatraditsioonist. Mõistatada võib, aga praegu on see veel saladus," ütles ta lapse sünni järel Publikule. Nüüd kinnitab Veronika Õhtulehele, et ametlikult sai beebi nime 31. märtsil ja selleks on Ingel Miina. Kui Veronika lapseootus ilmsiks tuli, ütles ta, et laps sünnib aprilli alguses.

"Õige tähtaeg oli kas 30. märts või 1. aprill, aga tuli natuke varem," ütleb Veronika. "Siiski on laps õigeaegne, sest sündis pärast 37. nädalat."