Super Hot Cosmos Blues BandFoto: Renee Altrov
Inimesed
17. aprill 2015, 07:00

Janno Reim: see on päris korralik suutäis hammustada (1)

"Nii nagu Raivo E. Tamm pole Ivo Linna, ta on ikka üks väga kindel nägemus Ivo Linnast, nii me tahtsime ka muusikalises mõttes veidi nihestust – et see ei kõlaks päris tavapäraselt, vaid oleks uute seadetega ja uue tundega," põhjendab kirjanik Urmas Vadi, kuidas sattus lavastuse "Mina olen Ivo Linna" Super Hot Cosmos Blues Band , kelle ülesandeks on Linna laulud oma autopesulast läbi lasta ja teha uued seaded, et uhke vana Volga säraks nagu uhiuus mersu.

"Super Hot Cosmos Blues Band lihtsalt on väga hea bänd ja kuumad tüübid pealekauba. Loodame, et nad mõjuvad magnetina, sest ootame oma lavastust vaatama ka palju naisi. Pealegi, kui Rock Hotel oleks tänasel päeval kokku tulnud, siis äkki nad olekski Super Hot Cosmos Blues Band."

Janno Reim, Super Hot Cosmos Blues Bandi liider, sõnab, et töö Linna lugudega on kestnud küll juba paar kuud, kuid see, mitu lugu lõpuks laval kõlama hakkab, pole teada. "Veel ei tea keegi päris täpselt, kuidas see lavastustervik kokku tuleb," ütleb Reim. "Võtame portsu ette ja teeme. Linna lugudega on selline värk, et olime kõik meeldivalt üllatunud. Apelsini ja Rock Hoteli muusika on selline, mida saab Eesti levimuusika ajaloos ajatuks nimetada ja see on päris korralik suutäis hammustada. Aga kõik selgub töö käigus, me võtame asja rahulikult ja teeme omamoodi."